Kleine spørsmål?

Akkurat nå så kan dere stille kleine spørsmål eller hvilket som helst spørsmål fordi jeg og Helene skal nemmelig svare på de mellom kl 22:00-22:30. Og kanskje en time etter kommer det en video der vi har svart på alle spørsmålene! Så fyr løs med alt slags spørsmål dere har, om det er noe personlig eller utenom det vanlige.. Kanskje om noe vi har opplevd? det trenger ikke å være kleine spørsmål, bare spørsmål generelt! Så kom med alt det dere har så svarer vi om en time eller to! Er jo alltid litt artig å skal svare på noen spørsmål ikke sant? 

Svar på spørsmålsrunden

Ka du vil bli når du bi voksen?
Først av alt så vet jeg faktisk ikke hva jeg vil bli,mn jeg vil bare gjøre det jeg liker og det er å drive med musikk og ta bilder.. kanskje jeg er så heldig at jeg får holde på med en av delene når jeg blir eldre?

om du kunn ha møtt kem som helst i heile verden, kem villa det vært?
akkurat nå har jeg fått kjendiscrush på Douglas Booth,  så det har vært herlig om jeg møtte han!den beste tia av live dittt så langt?
Det må være det åre som har vært, skoleåre.. Ikke hele, men det øyeblikke jeg fikk mange gode venner som Helene,Selina,Maiken og resten av jentene og guttene som bor på mo! Fins faktisk så mange herlige folk der ♥ Kommer til å savne dem mens jeg går skole på verdaln.

kem e den viktigste person i livet ditt, og koffer?
vell flere personer er like viktige, men den som betyr mest for meg er mamma! Hun har hjulpet meg igjennom så mye og alltid prøvd å stille opp der for meg! Til og med når hun ikke kunne være der, stilte hun opp.. Var bare en telefon unna så kunne jeg bare ringe henne! Vi krangler veldig mye, men vi blir alltid venner igjen, selvom kranglene våre kan være skikkelig ille. Men det er vell en typisk datter og mors forhold når dem blir overbeskyttende:-) kan være så irriterende, men det er bedre at dem bryr seg en å gi faen for å si det sånn!

ka det beste rådet du har å gi?
har egentlig ikke noe bra råd, men.. Hvis det er noe du virkelig vil satse på, noe du vet som kanskje kan gjennomføres, så har du bare en ting å gjøre, og det er å gjøre ditt beste og faktisk gjennomfør det! Prøv ditt beste og ta sjangsen.. er litt lei av "yolo" men det er jo sant, you only live once!  derfor ville det ha vært kulest å gjøre live ditt mest spennede og ta helt av til du bestemmer deg for å slappe av resten av livet.. Viktigste er å gjøre det som gjør deg lykkelig, om det er musikk, reise rundt verden, og kanskje gjøre ekstreme ting som vil bli et minne for live? "beste" råde jeg kan gi..

Kor håp du å vær om 10 år?
Usa, med en mann som liker å reise like mye som meg og vil bo der.. Ha bra jobb og faktisk ha en bra karriere i Usa:-)  haha, vært kult om jeg faktisk var det! Men vi får nå se hvor jeg faktisk ender om 10 år.

om du kun hatt en superkreft, ka villa det vært?
ærlig? det ville være å fly, da kunne jeg ha reist hvor jeg ville! Og om jeg har hatt en annen superkreft utenom å fly, så ville det ha vært å lese tanker til gutter sånn at jeg visste hvem jeg skulle holde meg unna.

favoritt desser?
har ikke noen favoritt desser, men elskeeer is! Spiser nesten is hverdag, åhgud! Pistasj is og brownies is er de beste jeg vet om:-)

har du nån kallenavn, og kordan fikk du dem?
har ikke hatt noen spessielle kallenavn utenom et som noen tåpelig folk startet med.. Men det vil jeg ikke ta inn på bloggen! Ellers , isteden for at folk kaller meg Cecilia er det mange som sier Ceci, cec eller cilla! haha, men blir kalt mest ceci! og hvorfor? MYE ENKLERE SIKKERT.. haha

 kor ofte møt du fardin?
ikke ofte, har ikke sett han siden fjor sommer! før det var det ca.. 8-10 år siden! 

hverdagssminke?
Litt foundation, solpudder, dipliner, eyebrow pencil og mascara.

beste som har hendt i sommer?
ingenting, alt har vært dritt hele sommeren... Har ikke gjort nå annet en å være på sleneset. Skulle ønske jeg var i malaga

 

først kan jeg starte med at jeg syns spørsmåle er teit, men jeg skal svare på det siden jeg syns det er greit at alle som kjenner meg får nå vite svare på det!

har du enda følelsa før eirik?
vess ikke: når "stoppa" di følesan?
Om jeg har det så har det ingenteng å si, det med meg og han er over og det kommer ikke til å bli noe mellom oss igjen. Vi har snakket om det, eller mer eller mindre kjeftet på hverandre om det! Det er kanskje tongt for min del, men det er bedre at vi er enig om det og aldri ser tilbake på det en å bli gjentatte ganger såret av hverandre. poenge mitt med det håpløse svare mitt er; real feelings don't just disappear. men kan leve med det:-)


Det var alle spørsmålene svart på, har ikke tid til å lage en video! Men håper dere likte svarene, nå skal jeg gå å stelle meg så vi blogges! haha:-D
♣ Cecilia Christina 

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » August 2013 » April 2013
hits