7.Desemeber og kos med katrine

Akkurat nå sitter jeg og katrine å fikser å sånt til at vi kan se en film! Vi skal nemmelig se Anastasia! en gammel film, men den er så koselig å se på! Kort innlegg, skal skrive mer etter jeg har sett filmen! så snakkes peepz!

 

Kanskje jeg skal bli en natt blogger?

haahha,neida! men jeg har liksom aldri tid før sent på kvelden..  klokken er f**n meg 3 og jeg er enda ikke trøtt!
Men det er ikke så rart da, har sovet i 13 timer, som vil si at jeg sovna av klokken 4 i går natt og våkna kl 17:00 ca.
Jeg må virkelig ha et fantastisk liv.. Nå skal jeg se Immortals og drikke opp min gode te <3 

MÅ LÆRE

Jeg må snart lære å legge meg litt tidligere, blir så sykt trøtt om morgen når jeg ikke for sovet nok!

I dag skulle klassen min ha "julemessa" som jeg ikke har lyst til å være med på, dessverre! jupp, that's my thing... If I don't like it and don't want to be in it, nothing can change my mind.. but, må fortsatt være med på det derre produksjons jalla ting som jeg ikke en gang vet hva heter.... Så flink er jeg til å følge med! 

Jeg klarte dessuten å forsove meg til julemessa i dag, så jeg fikk ikke vært med på det uansett.
Men jeg få håpe at det går bra! : - D Skal prøve å skjerpe meg..... he-he-h-hee 

 
så hva skal dere gjøre i dag? Noe spessielt?
har dere hatt en vanelig skoledag eller?

4.desember og jeg har soveproblemer

Jeg klarer rett å slett ikke å slutte å tenke! Enten så tenker jeg på livet hvordan den ville ha vært om jeg har gjort det og det.. Og hva som kunne ha skjedd om jeg ikke gjorde noen feil. Men akkurat nå så tenker jeg på enkelte personer som jeg virkelig savner. Og alt dette gjør meg virkelig til ei jentejente som begynner å grine for alt.. Jeg har perioder som gjør at jeg blir sånn som dette, deprimert og lei meg over alt savn og minner. Det vil si at det også ødlegger døgnrytmen min og at 60% av det jeg skriver er blitt feil.

Jeg er så sinnsykt trøtt, men klarer bare ikke å sove! Det er så vanskelig når enkelte personer bare ikke kan dra en annen plass å plage noen andre dritt kjerringer isteden for meg og mine tanker... -.-
 


men alt går ikke alltid etter planen, so....

...fuck you people who just can't leave my mind!


Og nå skal jeg prøve å legge meg så god natt til dere alle andre som faktisk sover, og god morgen til dem som har nettop styen opp! haha, hvis noen faktisk gjør det nå på en søndagen har dem virkelig et fantastiks liv må jeg si.

3.Desember Conor Maynard - Price Tag

Tenkte jeg skulle vise dere en video i dag til dette lille innlegge! Jeg syns han er så flink til å synge!


CHILLER MED SELLI

Akkurat nå sitter jeg her og chiller med Selina, jeg glaner intens på hunden hennes som heter Messi, jeg tror han er litt keen på meg. Er ikke helt sikker, men han driver å slikker seg rundt kjæften samtidig som han ser på meg på en helt utrolig rar måte! 

Men i stad var jeg hos Maiken sammen med Espen og Selina! hehe, vi gjorde mye rart og hadde det veldig koselig, men så sendte maiken oss hjem... Meg og Selina altså, så vi dro og lot Espen og Maiken være alene.... fuck dem.

Maiken har forresten blogg, stikk innom den da!
http://maikenjh.blogg.no 

Og her har du bilde av meg og Selina, sxy little bitches 

N
ais, hva har dere gjort i dag kule folks 

Senga elsker meg og 1.desember

Nesten hverdag så forsover jeg meg til skolen, jeg blir så sinna og får bare lyst å drepe senga mi fordi den er så god... Samtidig så vil jeg bare si "jaja, sånt skjer jo mæ alle?" og legger meg ned igjen og sovner... Men dette skjer med meg heletiden... Trenger serriøst en mannelig vekkerklokka som er skikkelig sexy og gjør sånn at det frister å stå opp.. Da kunne jeg ha koset meg litt før jeg gått til skolen <3<3<3 neida.. men serriøst.. jeg hater å forsove meg, men samtidig så elsker jeg å sove... vanskelig dilemma egentlig, jeg vet aldri om jeg skal forlate den når jeg våkner om dagene... eller gå på skolen!

 Forresten i dag er det 1 desember og min kjære bestemor og min kjære vakre vilde har bursdag i dag!
så dere må gratulerer dem så mye, begge er to flotte personer som man må bare elske <3 hihi, hakke vært det samme uten dem,  Live har ikke vært samme om det ikke har vært for Vilde, den gææærne berta der altså..
neida, hehe love her  Gratulerer med dagen begge to  

 og se meg.. utstelt og alt...

 

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » August 2013 » April 2013
hits