Foto oppgave

I går fikk vi en oppgave i fotointeresse fag, og da skulle bilde inneholde noe som var "sweet" som kan være hva som helst fra kult til søtt.. ville jeg tro da...... og jeg føler at mitt ble litt vell overredigert. Men man må jo starte en plass! Og jo mer man jobber med det, så blir man etterhvert flinkere til det, right? Sånn ble da bilde mitt hva syns dere?

boller og kos

Hatt kos sammen med jentene på garnes og spist boller og drikket kakao, skal nå snart legge meg sånn at jeg kan få meg litt søvn. Har vært så i dårlig form stortsett heledagen og håper at morgen dagen blir bedre! Fikk også tatt noen bilder av bollene når dem ble ferdig, dem var utrolig gode og jeg håper virkelig at vi kommer til å fortsette lenge med disse kveldene!

Hva har dere gjort i kveld?

Kakao og film

Så nettop en film sammen med Karen J, Petter og Andreas.. Vi så this means war og jeg synes den er utrolig bra, men brukte kanskje litt for mye tid på datan enn på filmen.. Har liksom sett den 4 ganger før da. Før vi starta filmen drakk vi Kakao, utenom Andreas siden han kom litt senere, har vært en helt avslappende søndag.. Jeg har hatt min egen liten filmmaraton i dag, har faktisk sett The hunger games, Scooby-doo2 og this means war! Og akkurat nå venter jeg bare på ei vennine skal komme sånn at jeg kan få filmmappa til Karen! 
Hva har dere gjort i dag? Hatt en fin søndag?

 

Trondheim og elevkveld

På fredagen var jeg nemmelig i trondheim med klassen og hørte på Ida jenshus spille med bandet sitt, hun hadde en utrolig vakker stemme! men ble litt lei av å stå etter to timer.. Og i går så hadde vi elevkveld som handlet om glam og glitter, altså vi måtte pynte oss og komme med noen fine klær.. Fikk ikke tatt så mange bilder fra elevkvelden, men fikk tatt noe fra trondheim turen!Har vært en helt fantastisk helg!

Goodnight

Skal legge meg snart, så får bare fortelle litt om dagen min i dag! Som de fleste vet så går jeg folkehøgskole i år og i dag så har jeg ikke gjort så mye annet enn å være trøtt og sovet i timen...
Jeg prøvde å holde meg våken, men funket svært lite.. Jeg blir så lett irritert om morgen når jeg har sovet dårlig, blir faktisk rett å slett utslitt fordi jeg ikke får nok søvn. Men ettert hver så gikk det fint, og følte meg litt bedre... jeg ser vell ikke trøtt ut? :):):):) he-he

haha, Uansett i dag så har faktisk romkameraten min laget et par pepperkake figurer(bamser) Hun er faktisk ganske kreativ jente og ikke minst flink i det hun gjør!  er meget takknemmelig for at jeg fikk Karen som min romkamerat, haha :-D men nå skal jeg høre på musikk og slappe av litt så vi blogges ♥


Hjemlengsel

Det verste jeg vet er faktisk å ha hjemlengsel, liksom den følelsen av å savne noen så mye at du blir litt deppa av tanken.. Jeg skal innrømme at jeg er ei mammajente.. Jeg har mange gode venner, bestevenner, Men mamma er nok den beste av dem. Hun er alltid der for meg og jeg kan fortelle henne alt som plager meg og i tillegg dømmer hun meg ikke for ting jeg sier og gjør. Så derfor vil jeg til min mor og resten av familien og bare slappe av sammen med dem.

Tumblr_lmcf4hkjm11qgvtu3o1_500_large_large<

Slapp blogger

Jeg har rett og slett bare mistet blogglysten, uansett hvor mye jeg prøver å blogge klarer jeg aldri å komme frem til et tema som jeg kan skrive om... Eller så har hverdagen min rett å slett vært så dødskjedelig at den ikke var noe verdt i å skrive om. Men i de siste dagene har vi gjort mye fEtttt, hadde nettop en basar i helga og klassen min måtte stille opp med synging, liten konsert. Og jeg har insane sceneskrekk, var redd for at jeg ikke skulle klare å synge eller noe, at alle ordene skulle rote seg før jeg begynte å synge og at stemmebånde mitt skulle riste. Det gikk faktisk litt bedre enn forventet. Kanskje ikke det beste jeg har gjort, men jeg klarte å gjøre noe ihvertfall! Nå chiller jeg bare så vi får se om jeg får blogget senere denne uka.

 


 

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » August 2013 » April 2013
hits