Bakketun OL

I dag hadde vi faktisk noe som kalles Bakketun Ol og det var sykt gøy å være med på, men bedre å se på! Vi hadde 8 land, navnet på landet vårres var Handiland, altså et land med folk som har et handikapp! Vi gjorde alt mulig forskjellige leker, sånn som å dytte en bil til målstreken først, lage størst pyramide, kaste et dekk lengst osvosv.. Husker faktisk ikke hva de andre landene heter, men jeg kan legge ut noen bilder fra i dag! 

  fin gjeng right?

New stuff

Her om dagen var jeg i byen sammen med mamma og da kjøpte hun alt mulig rart til meg som Bikbok hettegenseren for 299,- En klokke fra glitter (husker ikke prisen) også en jakke for 499,- fra Cubus!! Jeg har i tillegg kjøpt meg en liten veske fra Cubus for 129,- (usikker om det var 129) også en genser som er svart og hvit fra bikbok, og den fikk jeg i halvpris altså 99,- og et smykke for 49,- Forresten er jeg komment tilbake til Bakketun folkehøgskole, er litt deilig å komme tilbake! men gleder meg allerede til juleferien.. he-he Hva syns du om tingene?

gamle tider

fant et gammelt bilde med tannregulering.. har ingenting å blogge om så tar bare en liten update, trololol

et dryss med bilder bare__fra bakketunBeautiful day

Har vært en nydelig og veldig fint vær i dag, men nå er det vell påtide å pakke til jeg skal reise på mandag.. Blir godt å se folka igjen på Bakketun folkehøgskole! Bare at akkurat nå skal jeg fortsette å se blue mountain state og slappe av litt.. Så vi blogges, kort innlegg altså.

 

Blue mountain state

Endelig!! har nesten glemt helt av at BMS eksisterer.... skammer meg. Og jeg har enda ikke sett sesong 3 så i dag blir det bare tv titting og kanskje litt kosing med familien! he-he, er så sinnsykt godt å ha tv på rommet, kan se alt på tven isteden for dataskjermen, er så syyykt effektivt! Men nå skal jeg tisse<- Hehe tooo much informastion så skal jeg se BMS så vi blogges senere assseern!

SER DU PÅ BLUE MOUNTAIN STATE?

 

I will never ever ever never get tired of twitter.

Jeg elsker twitter, og skriver om det heletiden når jeg har muligheten til det.. Og akkurat nå har jeg fått skiftet på design og header på twitteren! Just have to love it.. Skriver sykt randome tweets om alt og ingenting så hvis du virkelig føler for det trenger du bare å trykke på follow button også lever vi begge alle våre dager lykkelige!  TRYKK HER så kommer du til twitteren min :-)

 
A friend is someone who gives you total freedom to be yourself.

De siste dagene så har jeg stortsett brukt høstferien min på to av mine jenter, er et par flere jentevenniner som jeg enda ikke har fått sett, men håper jeg ser dem snart. But back to where I started! Jeg kjenner allerede at det gjør vondt at Helene skal forlate meg klokken 08:25 i dag. Hva skal jeg gjøre med en hel dobbelseng alene? Jeg har serriøst vent meg til å ha noen sammen med meg heletiden, og tanken på å skal være alene en natt stikker. Men siden gulle mitt drar, så får jeg bare bruke tiden min i morgen på mamma og resten av familien ♥ Dere aner ikke hvor sinnsykt godt det er å se jentene mine igjen, har følt at det har manglet noe, og de fleste føler det vell sånn når noen som betyr veldig mye for deg er borte en stund, du blir ikke helt den samme. Men når du har dem der igjen, rundt armene dine så føler du deg mye mye bedre! Det gjør jeg ihvertfall.

 A friend is someone who gives you total freedom to be yourself.

 
Har du noen gang følt at det har vært et lite tomrom i hjertet ditt når du er borte fra noen som betyr sinnsykt mye for deg? 
Itllegg savnet noen før det har gått en dag?  

Og forresten "videon" jeg og helene skulle svare på ble ikke noe av, vi laget et liveshow istede, men glemte å skrive det på bloggen.. Ble uansett klein stemning, kleine spørsmål, kleine svar og kleine sitvasjoner på liveshowen.. Så om du var så heldig og slapp å se det, ja da sier jeg det igjen.. Du var heldig! Nå skal jeg se serie, så vi snakkes ♥

Kleine spørsmål?

Akkurat nå så kan dere stille kleine spørsmål eller hvilket som helst spørsmål fordi jeg og Helene skal nemmelig svare på de mellom kl 22:00-22:30. Og kanskje en time etter kommer det en video der vi har svart på alle spørsmålene! Så fyr løs med alt slags spørsmål dere har, om det er noe personlig eller utenom det vanlige.. Kanskje om noe vi har opplevd? det trenger ikke å være kleine spørsmål, bare spørsmål generelt! Så kom med alt det dere har så svarer vi om en time eller to! Er jo alltid litt artig å skal svare på noen spørsmål ikke sant? 

...la meg sent i natt

I natt la jeg meg ganske sent faktisk, men jeg fikk i det minste en koselig natt med Helene ♥ Spiste litt kveldsmat i går, drakk litt te og vi vurderte å se film... Men siden ingen av oss hadde en "moderne" hdmi inngang så fikk vi ikke sett noe film på tven og vi var for late til å se en film på datan, så vi endte faktisk opp med å høre på musikk og laget oss mer te og ble oppe enda litt lenger..  Men nå stikker jeg og helene til butikken snart, så må stelle meg. Preikast!


bilde fra i går 

 

Hva er planene dine for dagen?

Back in nordland

Akkurat nå sitter jeg på romme mitt på sleneset sammen med bestevenninen min Helene, vi har spist kveldsmat og fått litt cecilia&helene kos ♥♥♥♥ Har ikke vært her på sleneset i nesten 2 månder og det syns jeg er helt sykt! Men samtidig så er det faktisk litt godt å komme tilbake til et sted med lite folk og ikke minst kjente folk.. Synd at høstferien ikke varer lengre enn en uke. Skal blogge litt mere i morgen, skal prøve ihvertfall... Og forreste følg meg på instagram; CeciliaChristina! Ellers så snakkes vi senere lesere, håper dere har savnet meg og skrivefeilene mine ♥

 HALLA, hva gjør dere?

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » August 2013 » April 2013
hits