Små gleder

I dag ble jeg vekt 10 minutter før jeg skulle til fastlegen og det gikk jo fint, glemte jo bare hva jeg skulle si... haha, men det ordnet seg da. Skulle også ta blodprøve før jeg dro og det endte opp med at jeg holdte på å besvime, ble kvalm, svimmel og kald! Jeg synes det er merkelig siden jeg har hatt diabetes i 3 år og har tatt blodprøver flere ganger i året.. Men ellers så sitter jeg her og slapper av, skal egentlig pakke siden jeg reiser på torsdagen til mosjøen, gleder meg!  Snart så bi det grilling og etter det blir det vell mer pakking! Inntil videre så skal jeg bare slappe av! 
Blogges 

Hei hå

Jeg har vurdert flere ganger denne sommeren å publisere et innlegg, men er sykt umulig når jeg har en pc som ikke vil fungere... Kan jo gi dere noen updates da! I sommer har jeg vært i Bulgaria sammen med familien også fikk jeg to tattoveringer på slutten av turen. Var fantastisk der, men håper jeg drar til Sunny Beach neste år!

her er et bilde fra siste dagen i Golden sands! og her ser du den ene tattoveringen jeg har skaffet meg :-)

Hele sommeren har jeg prøvd å farge håre mitt rødt(bilde under), og det funker rett å slett ikke.. ser bare at det er rødskjær i håre og ikke noe mer, men neste gang farger jeg det bare brunt igjen.


Ellers har jeg jobbet resten av sommeren, men nå på torsdagen reiser jeg til mosjøen og skal flytte inn saker og ting.. Etter det bor jeg helt for meg selv for første gang i hele mitt liv!!! Blir et stort steg for meg og kjenner at det kribler i magen allerede! haha, så egentlig denne sommeren har jeg faktisk ikke gjort så mye utenom det... Så dere har ikke gått glipp av noe!

Nå skal jeg fortelle dere hva jeg har gjort i dag nemlig! I dag tok jeg fram en gammel genser fra cubus, klippet litt på halsen og fiksa sånn at jeg fikk batman logoen på genseren.. Logoen ble blå, men skal fikse det sånn at den blir helt svart når jeg har fått en bedre tekstil-maling!


Nå skal jeg slappe av og om jeg får ordnet meg en pc som fungerer skal jeg prøve å blogge litt mere :-) 
 

Stikkord:
Les mer i arkivet » Oktober 2013 » August 2013 » April 2013
hits