BEKLAGER

er så sykt dårlig med nett her så har liksom ikke tålmodigheten til å laste opp et bilde når det tar nesten flere timer til å laste opp! Men skal prøve å blogge igjen eller mere... Har faktisk ikke tid før på kveldene eller noe siden at vi gjør ting heletiden på folkehøgskola her! Jeg stor trives her hvis noen lurte, bra folk og det er alltid noen i aktiviteter eller så gjør vi noe helt annet og alle blir inkludert!:) Men er jo ikke en vanelig uke dette da, så neste uke begynner vi med some real shit if you know what I mean! men vi prates, skal gå å prøve å være sosial med _facebook

Dag 3: Dine fem favorittsanger

Dag 2: Kallenavnet ditt og hvorfor?

Har egentlig ikke noe spessielt kallenavn, ikke som jeg vet om.. Men de fleste kaller meg Ceci eller cec, rett å slett fordi det er enkelt! 

Forresten så er jeg i trondheim og har vært her siden i går! Og i dag så har vi vært i sentrum sammen med Christian og Katrine, vi har handlet noen små ting til jeg skal flytte i morgen! i tillegg så har jeg fått møtt marte i dag!!!! kjære snuppa tok seg en tur til trondheim, var temmelig godt å se henne igjen ♥ Beklager for at jeg ikke har fått blogget før i dag, men mine kjære venner ville ikke gi meg internett før nå fordi dem mener jeg er for avhengig av facebook....... pøh. 

jeg fikk endelig tatt bilde med kamera mitt i dag etter jeg fikk ladda batterie på elite butikken! kos♥

 Har hatt det fint i trondheim i dag, fikk jo se meg rundt sammen med marte, gleder meg allerede til å se henne igjen! ♥

hva har dere gjort i dag da?:)
har du et kallenavn? hvis ja, hvorfor fikk du det?

Vi blogges ♥ 

dag 1: 10 ting om deg selv

+.Jeg blir veldig lett kjent med folk og når jeg møter en person kan jeg fort føle at jeg kan være meg selv rundt person så jeg ender ofte opp med å bli kjent med nye fantastiske mennesker!
+.Jeg har en katt og hun heter Sookie, lagt ut bilder av henne flere ganger!
+.kjøpte meg nylig et kamera for 5600! hvilke? Canon eos 600D¨
+.alltid ønsket meg blå øyne
+.De fleste vennene mine beskriver meg som gal og utrolig søt! hva kan jeg si? haha neida...

 


+.Har hatt diabetes type 1 siden april 2010, og er elendig å ta vare på den nå fortiden.
+.Jeg er halv latinsk, kan litt spansk og har ganske mange slekninger i chile og spania!
+.spilte fotball før i 11 år.. Savner det og begynner kanskje med det igjen snart!
+.Skal gå folkehøgskole i verdaln!
+.Jeg ler av alt

30 days Challenge

Tenkte å ta meg en snær 30 days challenge, er så lenge siden sist! og kanskje jeg klarer å blogge hverdag etter dette! Vi får krysse fingra å se! starter første dagen senere!


Dag 1: 10 ting om deg selv.
Dag 2: Kallenavnet ditt og hvorfor? 
Dag 3: Dine fem favorittsanger.
Dag 4: Dine dyr/hvis du har.
Dag 5: 10 ting du liker. 
Dag 6: Et bilde av deg selv for 3 år siden. 
Dag 7: Bilde av deg og dine venner. 
Dag 8: Din favoritt mat. 
Dag 9: Ditt favoritt motto og hvorfor?
Dag 10: Beskriv din drømmegutt.
Dag 11: Noe du savner.
Dag 12: 10 ting du hater. 
Dag 13: Et bilde av håndskriften din. 
Dag 14: Din favorittkjendis, hvorfor?
Dag 15: Et bilde av deg fra idag.
Dag 16: Hvordan har du forandret deg de to siste årene?
Dag 17: Meningen bak bloggnavnet ditt.
Dag 18: Det du kjøpte deg sist.
Dag 19: Et bilde av favorittparfymen din.
Dag 20: Bilder av fem attraktive kjendiser .
Dag 21: Topp ti film , hvorfor?
Dag 22: En ting du virkelig setter pris på.
Dag 23: En ting du aldri kommer til å gjøre
Dag 24: Favorit sport, hvorfor?
Dag 25: En ting du aldri kommer til å gjøre.
Dag 26: Noe du gleder deg til.
Dag 27: 3 ting som får deg til å smile.
Dag 28: Dine beste venner.
Dag 29: 10 ting jeg vil gjøre før jeg dør.
Dag 30: Mobilen din

Snart...

Okei, akkurat nå kan jeg faktisk si at jeg sitter å griner fordi jeg skriver dette, er ingenting farlig som har skjedd, men som mange har fått med seg så skal jeg flytte til verdaln i nord-trøndelag.. Som vil si at jeg skal flytte i fra alle vennene mine på mo og andre steder.. Jeg savner dem allerede siden jeg ikke har sett dem noe særlig i sommerferien, og det å skal være borte i fra dem et år er veldig tongt å tenke på! Men jeg vil også gjøre noe som er best for meg og fullføre noe som jeg ønsker å gjøre! Dere aner ikke hvor fantastiske venner jeg har fått, dem er unike, helt fantastiske og det og ikke se dem på en stund gjør litt vondt.Har opplevd syke ting, gjort dumme ting og klart å være meg selv rundt dem! For meg er dem gullverdt og ingen kan erstatte de vennene jeg har fått..

Jeg har heller ikke blitt ferdig med å pakke.. Grunnen er fordi innerst inne så har jeg ikke lyst til å reise, jeg kommer ikke til å droppe ut heller da. Jeg skal bli ferdig! Reiser trossalt i morgen til trondheim. 
Syns eg har nydelige stygge venna altså <3 

"Sometimes you put walls up not to keep people out, but to see who cares enough to break them down." 

 "?A friend is someone who understands your past, believes in your future, and accepts you just the way you are."


Kommer nok tilbake, gonna kick ur guys asses:-) 

HELLO

he he

Svar på spørsmålsrunden

Ka du vil bli når du bi voksen?
Først av alt så vet jeg faktisk ikke hva jeg vil bli,mn jeg vil bare gjøre det jeg liker og det er å drive med musikk og ta bilder.. kanskje jeg er så heldig at jeg får holde på med en av delene når jeg blir eldre?

om du kunn ha møtt kem som helst i heile verden, kem villa det vært?
akkurat nå har jeg fått kjendiscrush på Douglas Booth,  så det har vært herlig om jeg møtte han!den beste tia av live dittt så langt?
Det må være det åre som har vært, skoleåre.. Ikke hele, men det øyeblikke jeg fikk mange gode venner som Helene,Selina,Maiken og resten av jentene og guttene som bor på mo! Fins faktisk så mange herlige folk der ♥ Kommer til å savne dem mens jeg går skole på verdaln.

kem e den viktigste person i livet ditt, og koffer?
vell flere personer er like viktige, men den som betyr mest for meg er mamma! Hun har hjulpet meg igjennom så mye og alltid prøvd å stille opp der for meg! Til og med når hun ikke kunne være der, stilte hun opp.. Var bare en telefon unna så kunne jeg bare ringe henne! Vi krangler veldig mye, men vi blir alltid venner igjen, selvom kranglene våre kan være skikkelig ille. Men det er vell en typisk datter og mors forhold når dem blir overbeskyttende:-) kan være så irriterende, men det er bedre at dem bryr seg en å gi faen for å si det sånn!

ka det beste rådet du har å gi?
har egentlig ikke noe bra råd, men.. Hvis det er noe du virkelig vil satse på, noe du vet som kanskje kan gjennomføres, så har du bare en ting å gjøre, og det er å gjøre ditt beste og faktisk gjennomfør det! Prøv ditt beste og ta sjangsen.. er litt lei av "yolo" men det er jo sant, you only live once!  derfor ville det ha vært kulest å gjøre live ditt mest spennede og ta helt av til du bestemmer deg for å slappe av resten av livet.. Viktigste er å gjøre det som gjør deg lykkelig, om det er musikk, reise rundt verden, og kanskje gjøre ekstreme ting som vil bli et minne for live? "beste" råde jeg kan gi..

Kor håp du å vær om 10 år?
Usa, med en mann som liker å reise like mye som meg og vil bo der.. Ha bra jobb og faktisk ha en bra karriere i Usa:-)  haha, vært kult om jeg faktisk var det! Men vi får nå se hvor jeg faktisk ender om 10 år.

om du kun hatt en superkreft, ka villa det vært?
ærlig? det ville være å fly, da kunne jeg ha reist hvor jeg ville! Og om jeg har hatt en annen superkreft utenom å fly, så ville det ha vært å lese tanker til gutter sånn at jeg visste hvem jeg skulle holde meg unna.

favoritt desser?
har ikke noen favoritt desser, men elskeeer is! Spiser nesten is hverdag, åhgud! Pistasj is og brownies is er de beste jeg vet om:-)

har du nån kallenavn, og kordan fikk du dem?
har ikke hatt noen spessielle kallenavn utenom et som noen tåpelig folk startet med.. Men det vil jeg ikke ta inn på bloggen! Ellers , isteden for at folk kaller meg Cecilia er det mange som sier Ceci, cec eller cilla! haha, men blir kalt mest ceci! og hvorfor? MYE ENKLERE SIKKERT.. haha

 kor ofte møt du fardin?
ikke ofte, har ikke sett han siden fjor sommer! før det var det ca.. 8-10 år siden! 

hverdagssminke?
Litt foundation, solpudder, dipliner, eyebrow pencil og mascara.

beste som har hendt i sommer?
ingenting, alt har vært dritt hele sommeren... Har ikke gjort nå annet en å være på sleneset. Skulle ønske jeg var i malaga

 

først kan jeg starte med at jeg syns spørsmåle er teit, men jeg skal svare på det siden jeg syns det er greit at alle som kjenner meg får nå vite svare på det!

har du enda følelsa før eirik?
vess ikke: når "stoppa" di følesan?
Om jeg har det så har det ingenteng å si, det med meg og han er over og det kommer ikke til å bli noe mellom oss igjen. Vi har snakket om det, eller mer eller mindre kjeftet på hverandre om det! Det er kanskje tongt for min del, men det er bedre at vi er enig om det og aldri ser tilbake på det en å bli gjentatte ganger såret av hverandre. poenge mitt med det håpløse svare mitt er; real feelings don't just disappear. men kan leve med det:-)


Det var alle spørsmålene svart på, har ikke tid til å lage en video! Men håper dere likte svarene, nå skal jeg gå å stelle meg så vi blogges! haha:-D
♣ Cecilia Christina 

ST. MORIZ

Jeg vil anbefale ST.MORIZ selvbruningsskrem, funker veldig rask og du legger merke til forskjellen bare etter noen få minutter! Glemte å ta et bilde før jeg tok det på, men dere ser kanskje hvor brun jeg ble.. mby. 

og jeg har et par arr, men det kan vi ignorere... minner etter å ha spilt fotball azzzz! 

#2

Er jo mange som har bynt å blogge om hvordan dem er og hvordan dem har det.. ja, inkludert meg! Men jeg har funnet ut en ny ting jeg kan gjøre og det å lage bilder med tekst på og der vil det vanligvis stå små faktar om meg, eller hvordan jeg er og hva jeg liker! Så dette er mitt andre bilde jeg har laget og jeg skal prøve å legge det i et annet kategori sånn at det blir lettere for dere å finne resten!
(når det kommer flere.. hehe)


Hva syns du om det da?
Forresten har en liten spørsmålsrunde som jeg kommer til å svare på fredagen så bare still så mange spørsmål dere kan på denne linken her! 

Cecilia Christina

Natural curlz - spørsmålsrunde

Vell dette er mine naturlige krøller på bilde, du ser bare litt av dem! men det er det her jeg må slite med hver gang jeg må rette håre mitt... LOL.... Jeg tenkte forresten jeg skulle ha en liten spørsmålsrunde som jeg svarer på fredagen! Regner med det ikke blir så mange spørsmål, men dem som vil skal bare kjøre på med alt dere har så skal dere få svar på fredagen! Det kan være om hva som helst, bloggen, meg selv, eller kanskje noe annet! Skriv hva dere lurer på så kanskje det blir en video! hah, kanskje..... PEIS PÅ!ja, kom igjen, peis på sa jeg!

Roses are pink

hello people, I dag vet dere hva, da jeg og mamma var hos bestemor bestemte bestefar seg for å fikse hagen osv.. Og etterhvert kom han med en rosa rose til bestemor, hehe! Det var så søtt av bestefar at jeg fikk lyst til å ta bilde av det, men han gikk før jeg fikk tatt opp kamera..... Etter vi var hos bestemor dro jeg og mamma til butikken og handlet litt middag og desser, også dro vi hjem! the end. haha, er ikke så mye å gjør på denne lille øya, men snart drar jeg til mo og besøker Selina ♥ Gleder meg kjempe mye, har liksom ikke sett jenta på 2 månder! 
Men nå skal jeg se tv, altså disney<3<3<3<3<3 yeeeei<3<3<3<3 

Hva har dere gjort i dag? 
♣ Cecilia Christina

 

Good morning

I dag våknet jeg faktisk halv 9, skjønner ikke når og hvordan jeg sovnet av så fort, men har i allefall spist frokost og stellet meg litt! Snart stikker jeg hos bestemor en tur sammen med mamma også får vi se hva jeg kommer til å gjøre ellers i dag. Det er kjempe fint vær i dag, og håper det holder seg sånt i hele dag siden jeg er så lei av alt dritt være som har vært! blogger kanskje litt senere i dag, så nå skal dere få se litt av det fine være jeg har i dag!Hva skal du denne uken? Skjer det noe spessielt der dere er nå?
og har dere sol? haha  

Haha, kattedame?

Så er det sånn at jeg har en egen katt som heter Sookie, har nå hatt henne i ett år, men vet faktisk ikke hvor gammel hun egentlig er! (dårlig samvittighet over katten min) føler meg som den katte dama akkurat nå som driver å skriver om katta mi, men hun er faktisk så nydelig og koselig! Hun er ei dverg katt, og jeg fikk den av ei vennina av meg som heter Oda Engøy! kjempe bra og nydelig jente! hvordan jeg fikk katta? vell, Oda var på besøk hos meg i fjor sommer, og jeg ble med henne til rødøya og videre på hyttetur! Det var kjempe koselig (når vi ikke så på nyhetene) og kattungene var også med, jeg begynte å ta bilder av Sookie hverdag, sendte det til mamma og spørte henne om jeg ikke kunne få være så snill å ta med meg Sookie hjem! og nå har jeg henne her vedsiden av meg og jah... Hun lever enda, jeg har vært flink jente som har klart å passe på henne!  eller nå lyver jeg.. mamma og de har vært flink å passet på pusi, mens jeg har gått vg1 på i mo i rana!

 

Og i dag har jeg faktisk ikke gjort noen ting spessielt, bare sittet på datan,vært lat og ikke gjort så mye annet enn det! Og leket med kamera... he he! Og som dere ser har jeg skiftet litt på designet! Endret litt på bakgrunn og farger, men ellers er alt det samme! Hva syns dere? :-D

har dere en katt, hund eller et annet kjæledyr som du er veldig glad i? haha

♣ Cecilia Christina 

well...

I dag skulle jeg egentlig ta turen til Bodø for å dra til legen, men forsov meg et par timer så det vil si at jeg ikke kom meg til bodø! Ellers så sto jeg faktisk opp klokken 10, også kom jeg nettop på at jeg enda ikke har spist "frokost" og at jeg trenger noen venner på sleneset:( ALLE ER BORTE.... neida, men ellers går alt fint, får kanskje besøk snart til sleneset og da er livet mitt complete! er ikke så lenge til at jeg flytter til verdal, gjett om jeg gleder meg <3 også nå så skal jeg begynne med å legge ut et bilde hverdag og skrive en liten fakta om meg selv! like this!


Hva har dere gjort i dag? :-D
og hva syns dere om bilde?

tusentakk!

Fikk veldig mye respons og kommentarer på blogg innlegget MOT! Jeg blir så glad når jeg får kommentarer og at folk skriver til meg på facebook og meldinger om hvor stolt og ønsker at dem var like tøff som meg. Jeg er ikke noe særlig tøff akkurat, men det var godt å få alt ut om det, og jeg føler meg allerede 60% bedre! Dere hjelper meg så mye mer enn det dere tror, bygger opp selvtilliten min! og det er godt at  folk der ute som jeg nesten ikke kjenner bryr seg! Men nå skal jeg fortelle dere en liten ting om meg selv før jeg får å legger meg, altså jeg har soveproblemer, mange tror at jeg har vanelige tenåringsproblemer når det gjelder det å være våken hele natten. Men dessverre så har jeg altså hatt soveproblemer siden jeg var lita og det har bare blitt værre og værre.. Det har ingenting å si at jeg har pc'en rundt meg eller iphone, jeg er fortsatt våken! Men nå har jeg endelig fått skrevet ut noen sovemedisiner som legen har anbefalt, og jeg prøvde dem og tok dem litt sent... Endte opp med å våkne klokken 6 i ettermiddag/kvelden.. haha, men som sakt tusen takk for alt sammen, er hyggelig å vite at noen bryr seg ♥

Og forresten så skal jeg til Bodø i morgen, skal til sykehuse en tur for å sjekke diabetesen min! For de som ikke visste det har jeg nå hatt diabetes i 2 år og man får ikke av det fordi man er FEIT eller spiser for mye goderi! Om noen folk som rett å slett er så domme eller ikke har tatt tiden til å lære seg hva det er, det var synd.. Fordi det kan være greit å vite hva diabetes er tilfelle hvis noen nære av deg har fått det eller noe sånt og du må skjønne konsekvensene av det og hvor farlig det kan være! Men alle sammen ha en godnatt søvn så blogges vi mer i morgen!


Hva har du gjort i dag da? ( litt sent innlegg....)
 

M O T

Er kanskje ikke mange som bryr seg, men for meg er det bedre å få det ut enn å la det være! Vell jeg synes faktisk det er _flaut å blogge, jeg har veldig mange grunner til det og en av dem er selvtilliten min.. Den har vært så lav at jeg engang ikke klarte å se meg i speile uten å få noen tårer og endte opp med å legge det bort en stund.. Og pga det så har jeg vært redd for at noen skulle kommentere på bloggen min at jeg var stygg. og jeg har faktisk fått en sånn kommentar, eller flere sånner kommentarer fordi dem tydeligvis liker å ikke hvordan jeg ser ut. Og derfor er det ekstra vanskelig for meg å blogge fordi hvem som helst kan kommentere det og skrive virkelige forferdelige ting til meg, og ja, jeg har fått et par kommentarer, men jeg sletter dem eller holder dem skjult.. Jeg har blitt mobbet eller plaget inn i mellom siden barneskolen, inkludert vidregående gikk ikke så bra, men det var min egen feil fordi jeg klarte å rote ting til. 

Men slutten av skoleåre så brukt jeg kanskje ikke så mye tid på skolen, grunnen til det var fordi jeg følte at jeg ikke passet inn i linja jeg gikk i og det var ikke gøy å være på skolen uten bestevennina si heller da! Så jeg endte opp med å bruke mestparten av tiden min for å være sammen med noen venniner og jeg må si at de to jentene jeg har brukt tida mi mest på er Selina og Helene! Dem to har gjort meg sterkere og tøffere på en måte, og jeg er stolt over og kan kalle dem mine bestevenner! (har ganske mange andre gode venniner også da! hvis noen skulle føle seg glemt så er dere ikke det) 

Uansett har jeg klart i det siste å håndtere kommentarer jeg får, om det er om skrivefeilene mine, utseende mitt, kroppen min eller faktisk ting jeg generelt gjør så klarer jeg å håndere kritikk.. Selvom man ikke liker det, kan det stikke litt i magen å sitte igjen en liten stund, men det går over alltid til slutt. Jeg har det jeg trenger for å føle meg bedre og det er venner! Alltid godt å høre at dem forteller hvor nydelig du er personlighetsmessig eller utseende! Du skjønner kanskje allerede bare av å se på bildene jeg la ut nå, så dekker jeg alltid ansikte mitt med noe! og det er fordi jeg ser selv hvor _stygg jeg kan være. Må innrømme det at når det er noen du ikke nesten kjenner som forteller det at du er nydelig som du er, da betyr det litt mere siden bestevenner liker deg for hvordan du er og at du er deg selv, og kan ikke se at du er mindre pen fordi dem rett å slett elsker deg! min mening..  

Poenge mitt er at ikke la folk gå innpå deg, kritikk er noe alle får høre, om det er noe du gjør som du liker best, så er det bare å gi faen i hva andre synes og bry om deg selv noen ganger! Gjør det du liker mest, og prøv å gjør det beste ut av det i steden for å drømme om det. Og stå for det du gjør! Jeg har rotet så mye til og kastet bort et helt år prøvd å finne ut hva jeg vil, sitter enda igjen med å finne det ut.. Men sålangt har jeg komment inn på folkehøgskole og skal gå linje musikk og vokal der også får jeg være med på en fellestur til New york! Skal bi godt å skal få drive med musikk og reise til USA! Jeg vil alle skal forstå at folk der ute som er redd for å gjøre noe fordi dem ikke har tro på det de gjør eller at noen mener du ikke er flink til det så er det bedre at du prøver og se om du kan fullføre det! Ikke la dårlig selvtillit ødelegge deg, prøv heller å bygge det opp. og samtidig som du bygger det opp, få mot!

face your fear

NO PHONE

okei, så har jeg klart å gjøre noe av det dommeste ting av alle og det er ikke høre på familien min, jeg var på bursdagsfeiring sammen med dem, og da feiret vi 50 årsdagen til bestefar! Det var kjempe koselig, var å stampet og badet i have selvom det var regn og uvær ute! Utrolig nok virket alt så varmt når det regnet, hadde filmet det! og det er der noe av de dommeste tingen jeg hadde gjort feil.. Jeg brukte Iphone min til å filme, når jeg var i stampen og når jeg badet i havet.. Jeg fikk saltvann i ladderhullet på Iphone og jeg tenkte ikke så mye over det, så når jeg kom hjem begynte jeg å ladde den med engang, og den sluttet å ladde seg etter jeg fikk 85% så når det begynte å bli 30% tenkte jeg å ladde den igjen.. og da funket det ikke og forsto at jah, nå har jeg ødlagt Iphone for andre gangen på 8 månder. Og familien sa at jeg skulle bre ta den med meg inn isteden for, men jeg gjorde aldri det! Dette var en av siste bilde jeg fikk uploda før alt var over og ut... :/ 

Også updates på hva jeg har gjort i det siste: altså jeg har twitter og jeg har hatt det i hmm.. 3-4 år tror jeg, og nå så har jeg tatt helt av og jeg anbefaler ikke at noen follower meg siden jeg bare stalker folk med twitteren min og skriver mye dritt, men om du virkelig vil se alt tulle jeg skreiver så kan du bare trykke på twitter brukren min og kos deg med tweetsene mine og gjerne followe meg! klikk her..  også har jeg bare sett på youtube osv og snakket med folk på facebook siden jeg ikke har iphone lengre......... fml.........

men vi blogges senere, elsker dere!

Hva har dere gjort i det siste? skjedd noe spessielt?

♣ Cecilia Christina 

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » August 2013 » April 2013
hits