cute boys

Gammel/ny sofa

I går så fikk jeg endelig inn sovesofaen inn på romme mitt, den har vært i hybelen på mo siden jeg flyttet inn dit i fjor. Og nå er den endelig på romme mitt! Planen var at jeg sku egentlig bo på mo neste år også, men så bestemte jeg meg for å gå folkehøgskole i verdalen istedenfor! Derfor jeg skrev gammel/ny sofa er fordi at den er egentlig ikke så gammel.. Under et år faktisk også har jeg jo fått den inn på romme mitt så da har den fra nå av blitt NYFØDT igjen.. Den fikk litt små feil når den kom ut i verden igjen og inn på romme mitt, men det synes ikke, så det går væll bra med mindre noen kommer å kritiserer den lille feilen som min stakkars sofa fikk.. :-( Den andre siden av romme mitt er ikke så ryddig, så jeg unngår å vise den delen av romme mitt i dag, kanskje en annen dag så kan jeg vise dere det vakre romme mitt!
heheheveldigartig.com

Og som kanskje noen fikk med seg så har jeg soveproblemer, men så sovnet jeg faktisk av "litt" tili og endte opp med å våkne klokken halv 8 i dag, startet først med å skype med Selina som utrulig nok hadde klart å stå opp klokken 7, og senere på dagen etter jeg hadde stellet meg så var det da jeg startet med å rydde romme mitt.. Er egentlig ferdig har bare noen små ting så kan jeg si at alt er perfekt! Og om en liten stund skal jeg på jobb, så det vil si at jeg kommer til å bli klar for senga med engang jeg kommer hjem! WIHOOO

 

 

Hva har du gjort i dag?
Har du planer for helgen? TOMORROS IT'S FRIDAY 

Stygge dårlige uvaner

Tenkte jeg skulle blogge om mine små og irriterende uvaner som jeg ikke liker som jeg har fått, men det er mest sånner vaner som kommer å går dette da! Eller noen er det... Haha, vil også se om kanskje dere også har noen av de samme dårlige spessielle uvanene!

 1. Jeg gråter veldig lett av filmer... Som den nyeste Spiderman filmen som var på kino, jeg gråt, men begynte å le i tillegg fordi jeg syntes det var latterlig at jeg gråt. he-he
 2. jeg sier lol ofte, men mer på denne måten:
 3. Jeg må alltid ha pc, iphone eller en tv å se på, og som oftes ender jeg opp med alle tre og hver gang noen snakker til meg roper jeg "HÆ?" 
 4. liten artig uvane, jeg automatisk ler høyt når jeg ser noen bruker "xD" eller skriver det til meg.. 
 5. Jeg puster tongt når jeg sover
 6. Mange tror jeg snakker med meg selv, fordi uten jeg legger merke til det leser jeg ting høyt om hva som står på facebook eller meldingene mine.. også bruker jeg å si hva jeg svarer.. ( dette er tilfeller som når jeg er overtrøtt, sliten eller så har jeg bare sittet for mye på datan.)
 7. Jeg går i søvne, og det har vært ofte jeg har røyst meg og snakket med en person, lagt meg igjen og husker ingenting av det etterpå.
 8. Har et par venniner der vi kan sitte å diskutere, kjæfte, rope og kalle hverandre stygge ting, mens bare vi skjønner at det er kødd.. men offeret på siden av tror det blir tredje verdenskrig.. altså en felles dårlig uvaneee... kremt Helene og Selina..
 9. Jeg roter like fort som jeg har rydda.
 10. Jeg har soveproblemer, hatt det siden jeg var lita.. det  kommer og går, men har det stortsett heletiden da.
 11. Jeg klager lett
 12. Min egenskap er latskap
 13. Åpner ofte kjøleskape for å se hva som er inni.. lukker igjen, så går det en stund og da er jeg back to the kitchen og da ser jeg i kjøleskapet igjen om håp og ønske at det har komment noe godt der..
 14. Jeg mister iphone ofte i bakken, og knuste baksiden til Iphone forrige uke

Har du noen stygge uvaner?
har kanskje noen spessielle uvaner, men fortell meg om du har noen av de samme!

Blogges! 

 

Follow my blog with Bloglovin

Folkehøgskole på verdaln

Mange som kanskje ikka har fått det med seg, men den 25.August har jeg allerede flyttet til nord-trøndelag for å gå på folkehøgskole i Bakketun/verdal. Jeg har lenge hatt lyst til å flytta, spessielt til Fredrikstad, men kom ikke inn på skolen der siden det allerede var for fult! Men så ble jeg så heldig å fikk plass i bakketun selvom jeg var litt for ung. Kommer til å savne de fleste vennene mine på øya og mo, har fått utrolige mange og gode venner på mo og helt fantastike folk som jeg kommer til å savne noe sinnsykt! 

 

 

 


 

 

Og om dere lurer på hva slags linje jeg velgte og kom inn på er Musikk&Vokal. For det første har jeg alltid elsket musikk og håper på to ting, få bort sceneskrekken min og jeg lærer meg å synge bedre.. Noen av mine venner vet og har kanskje skjønt at jeg har sceneskrekk og det er den værste følesen jeg vet om. Sist jeg var på scenen skolv jeg, glemte teksten og begynte nesten å grine framfor alle som hørte på, tenkte på en ting når jeg gjorde en feil og det var å gå i fra scenen å springe der i fra, men jeg ble igjen til jeg var på gråten og sprang bak scenen etter jeg ble ferdig. Men det beste var jo det at publikumme støttet meg og jeg senere sluttet å gråte! Så derfor håper jeg at jeg lærer meg å stå på scenen etterhvert, og lærer meg å synge de rette tonene noen plasser. he-he

Har faktisk mange grunner for at jeg har sceneskrekk og det er usikkerhet, selvtillit og det at jeg selv vet at jeg ikke er verdens flinkeste å synge.. men selvom jeg ikke er så flink vil jeg heller ikke stoppe med det! Og det er faktisk en ting til jeg håper jeg blir flinkere til og det er å skrive egene tekster og låter! har mange sanger som jeg har laget selv, men så er det bare to sanger som jeg har tørt å lagt ut.

 

Og når det gjelder folkehøgskolen så er det en ting til jeg trenger å si, det blir en fellestur til New york og jeg gleder meg sinnsykt til den turen! Håper virkelig at det blir verdt det! Har alltid ønsket å dra til USA, har faktisk vurdert om et par år å studere i USA et år, men vi får nå se hvor langt jeg kommer meg når det gjelder det å oppnå ønsker, haha.. Som sakt jeg kommer til å savne alle vennene mine, både nye og gamle venner som jeg har.. men kommer tilbake i mai til neste år, så da får vi bare håpe at dette blir et fint skoleår!  

Hva skal du gå til høsten?
og har du oppnådd noen av drømmene dine?

 

folke
Stikkord:

~ Vakker Overskrift

Dere har vell hørt om Lana Del Rey også kalt Elizabeth Woolridge Grant, og hennes mest kjente sanger er Born To Die og Video Games! Jeg har forelsket meg i begge av sangene og nå elsker jeg sangen Radio, albumet hennes er jo komment ut og jeg har nylig begynt å høre på dem.. Men har bare trykt på replay på Radio sangen... he_he Jeg elsker stemmen hennes, den har en spessiell preget stemme og det å bare lytte til er helt utrolig! Og jeg syns også det er veldig avslappende å høre på sangene! assa, nydelig nydelig nydelig, i tillegg så er hun så sykt nydelig!.. aah, love her.

 Lytt til sangen å si hva du syns!
 Liker du Lana Del Rey sine sanger?JOBBEN

Noen som har lurt på hvor jeg jobber og hva jeg gjør, for det første så er det ikke en fast jobb, skal bare jobbe der i 2 uker til så er jeg ferdig! De trengte ekstra hjelp og jeg har egentlig prøvd alt for å få jobb andre steder siden jeg visste at jeg ikke hadde en sjangse for å få jobb på Fabelakti, altså der jeg jobber. Det er en resturang som vi har på sleneset og den har vi hatt siden 2009(?) og da er det søstra til stefaren min og hennes familie som har klart å fått en resturang på øya, og den er ganske så fin! Kanskje ikke så stort men fint fordet! Det jeg gjør der er å ta oppvasken og kan servere, men jeg kan være veldig sjenert noen ganger så jeg server ikke så mye og har heller ikke jobbet der så lenge, men kanskje om noen få dager er jeg vandt med det.

Vi er heller ikke så mange som jobber der, men kjemien vi har der alle sammen er bra, vi hjelper hverandre, kan være litt stress! Og jeg ble godt tatt i mot med engang, på tanke at jeg kjenner dem i fra før av.. haha, liten fordel det da!  

     fotograf; Cato A. Krykken

 


mah t-skirt lizzmmmmm  ♥  ♥  ♥  ♥ 

 

 


Har du fått jobb? i såfall hvor jobber du?

blogges 

Snapchat Love

haha, må bare vise snapchat skillsan mine! Anbefaler å laste ned snapchat om du har Iphone, samsung eller htc! Er veldig gøy egentlig, selvom det kan være kjedelig noen ganger! Som dere ser så har jeg ikke noen venner.. tegner vennene mine selv:-( Hvis du vil kan du gjerne snapchatte meg også - Ceecilia!staypostive #2

¨

 

Noen ganger følt det akkurat sånn som det står på disse bildene? det har iallefall jeg....

chiller hos Frk. Skotens

Akkurat nå er jeg hos min kjære venn Helene skotnes! Har ikke sett henne på en måne, jeg kom i går for å overraske henne, som jeg gjorde! Hun trodde det bare lo en bag der og en random person skulle levere noe for meg, men så var det bare meg og hun snakket ikke på et minutt og bare sto der å gapet til meg... Søt venn! Ellers har vi faktisk sittet på rommet, spist frokost som Helene laget til meg <3 fikk også smake noe helt nytt, og jeg syntes det va overraskende godt! Var Moren til Helene som hadde laget! :-D DERE ANER IKKE HVOR GODT DET ER Å SE HELENE IGJEN, selvom det er en måne siden sist så har jeg faktisk grinet å sånt fordi jeg har savnet venninene mine på mo, og det er så utrolig godt å få møtt en av dem i hvertfall ♥Er det noen dere ikke har mått på en stund siden sommerferien startet?
Og unnskyld for lite blogging! fått meg jobb og gjort mye annet ting i stede! blogges mer i morgen ♥


 

Stikkord:

Anbefaler filmer

The Final Destinaion 5
  

The three musketeers

21 Jump Street
 

 A Warriors heart
  

har du sett noen av filmene?
hva syntes du om de? 

 

Wants #3

Jeg hadde ikke så mye å blogge om, men i det siste har jeg bare sett på klær som jeg vil ha! og tenkte hvorfor ikke blogge om "my wants" så her har dere hva jeg ønsker meg!
og du trenger bare å trykke på bilde for å komme til siden hvor varen er.

  


Er det noe av det samme som du ønsker deg? :-D

 

JEG JOBBER

Nå i det siste  så har jeg faktisk prøvd å skaffe meg jobb eller penger, så langt så har jeg fått meg en liten oppgave som jeg kunne tjene penger på og det var å male en liten bod, og i går ringte mamma meg og sa at jeg kunne prøve å jobbe på kjøkkene på resturangen vi har her på sleneset så jeg får tjent meg enda mer penger! Grunnen for at jeg vil tjene penger er fordi at jeg skal kjøpe meg et nytt speilreflekskamera siden jeg klarte å ødelegge min i fjor! 

Kan jo også vise dere hva jeg jobber med akkurat nå! Har komment veldig langt og i morgen er jeg nok ferdig med alt :-D

Har bare baksiden igjen så er jeg ferdig! 

Jobber du i sommerferien?

Vi blogges ♥

Trænafestivalen 2012

Heisann, jeg har vært borte de siste dagene fordi jeg har faktisk vært på trænafestivalen! har ikke hatt muligheten til å blogge på træna siden jeg ikke hadde tilgang til internett eller data! eller jo... men hadde ikke tid til å blogge, hadde jobb og ville se på artistene sammen med vennene mine! Var utrolig gøy, men det var ikke så mange artister som jeg kjente igjen, men neste år håper jeg det blir bedre! Har heller ikke så mange bilder siden jeg brukte bare Iphone for å ta bilde.. Så gleder meg til å få kamera snartvar kanskje litt mange bilder av meg og Maria, men  var ikke så mye annet jeg fikk bilde av! 
Har vurdert å legge ut en video senere av trænafestivalen så stay tuned! :-D 

Sunshine

I dag så har jeg faktisk vært hos tannlegen, forsov meg og ble kjørt med båt av stefaren min til Onøya! Kan si det sånn at det skjennes at jeg ikke ha vært på båttur en stund! ble faktisk så sinnsykt redd av de små bølgene som var, men likevell virket så store!

So my face went like this...


Og da jeg kom hjem igjen ble det fint vær senere på ettermiddagen, så jeg og Katrine tok å smørt oss inn i solkrem å begynte å sole oss! Jeg kan allerede å se forskjellen på hvor brun jeg allerede ble nå og gleder meg sykt til å bli ordentlig brun igjen, skal bli herligt ♥ just see, er godt på vei!

 
( syntes ikke så godt på bilde.. men fikk veldig fort skille etter 20 minutter! *fornøyd* )Og her kan du se leggen til meg og Katrine. Haha, hun skal bli brun snart hun også!

Så langt har jeg hatt en super dag, men siden sola enda skinner så skal jeg ta å bruke resten av tida mi på å sole meg! så vi blogges lesere!

Hva har du gjort i dag så langt?  

 


 

Onerepublic medley

Ville dele en sang som jeg har aldri blitt lei av siden den kom ut på youtube, han som synger er med i et band som heter The Royal Band og han som spiller piano heter Kurt Hugo Schneider, han er en musikk produsent og en filmskaper! til sangene altså, syns han er så utrolig flink med det han holder på med og inspirer meg veldig mye når det gjelder musikk og håper han kan inspirere deg like mye!

ENJOY 

 

Stikkord:

Instagram

Har du instagram?

 

Også er det kanskje ikke så mange som vet at det går ant å bruke Statigram for å komme seg inn på Instagram brukeren! Hvis du allerede er pålogget på Statigram så kan du klikke inn på bilde for å komme deg inn på min bruker!  Og hvis du kommenter hva du heter på instagram så follow jeg gjerne deg på instagram!:-)

enyoi

Bloggen

Heisann! Som dere ser har jeg fått nytt design på bloggen, har fått ganske mye hjelp av Matilde, også har jeg redigert litt på det selv! Fikk det litt enkelt og jeg liker det egentlig best sånn! Men må beklage for at jeg ikke blogget i helga! Har vært borte og koset meg med mange gode venner og andre bekjente folk, var på Onøya og kom hjem i går kveld. Var en utrolig artig fest! mener jeg...

Ellers så sitter jeg her alene i sengen og ser på det stygge være vi har, har vært så fint de siste dagene at det bre måtte begynne å regne i helga.. 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Forresten skal lære meg denne sangen! hahaha, funker dårlig så langt...  

Hva har dere gjort i helga? 

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » August 2013 » April 2013
hits