Krøller vs. Rett

De fleste som bare har lest bloggen min og ikke har møtt meg vet vell ikke at jeg også har krøller? legger sjeldent ut bildet av meg, når jeg har krøller.. Så ja, jeg har ganske slitt hår om du lurte............ Men lurte på hva dere syntes? Har naturlige krøller, noen ganger så får jeg små korktrekkere som folk kaller det, og noen ganger er det bare bølger! Har ikke speilreflekskamera lengre siden jeg klarte å knuse det for et år siden. Så kvaliteten er ikke helt på topp som du ser, bruker trossalt bare kamera jeg har på Iphone 4'en min.

but... Krøllete vs. Rettet hår? 
Har du krøller eller rettete hår? 

Liker du krøllene dine? 
hater mine 

Stikkord:

35 grader uten vind

Nå har jeg kanskje solet meg i en time eller to og klart å bli ganske så brun! Venter på Ingri skal komme til Sleneset i sekstiden sånn at jeg kan ha noe å gjøre i kveld.. Begynner å bli litt ensomt, alle jobber og de eneste som er i huse da er meg og lillebroren min.. men i morgen drar jeg til onøya sammen med Ingri snuppa og skal møte noen andre venniner der og da blir det KOS med masse folk!
og seeee på det fine være her  awh, gud det er deilig! 

 
må innrømme at det er litt kjedelig å sole seg, men når jeg ikke har noe annet å gjøre så er det den perfekte muligheten 

Liker du å sole deg?

Blogges 

Fabelaktig

I dag har jeg faktisk sittet på romme mitt i flere timer og spilt gitar, men jeg dro på fabelaktig sammen med familien litt senere!:) Fikk desser og brus, men jeg er ikke noe særlig glad i brus så lillebroren min fikk det! Var veldig koselig.. haha og Palina, dama til onkel jobber der, hun skulle komme ut med noen bestikk også var glassdøra lukket, så hun gikk rett i glassdøra, og alle begynte å le, stakkars Palina! Men det vart litt artig da!

 


Og for dem som ikke visste det så har Sleneset faktisk en resturang, som sakt heter Fabelaktig.. ikke en kro eller sånn der junkfood greier men en RESTURANG.. også er det stortsett de fleste i familien min som jobber der, og noen venner! Har rorbuer og en pub som hører sammen, vurderte faktisk å ta bilde av rorbuen, men glemte å gjøre det...

hva har du gjort i dag?
got any nice weather?

BLOGGES 

SOL OG VARME

I dag er det faktisk sol ute, var det i går også da, men senere på kvelden og i natt begynte det å regne noe sykt så jeg mistet håpet om det skulle bli fint vær i dag! og for dem som ikke visste det så bor jeg på ei øy så jeg har ikke så mye annet å gjøre enn å kjede meg eller sole meg her ute.. De fleste vennene mine er borte, noen skulle dra til tronheim, noen er i london og noen andre jobber! og resten er sikkert i syden og nyter det stygge live deres. Forhåpentligvis i helga skal jeg til Onøya sammen med Ingrid og Helene, hvis ikke så er det bare å dø sakte og håpe noe kult skjer snart!


 

Og forresten så har jeg søkt på folkehøgksole i fredrikstad og skal søke på 2 til! Håper virkelig at jeg kommer inn på den som er i fredrikstad! Da blir det 3 uker i Guatemala i de karibiske hav sammen med noen herlige folk  

Har dere sol? moheha 
og skal noen andre gå folkehøgskole i år?

Blogges  
Stikkord:

...Wasting my time

Jeg serriøst bruker tiden min bare på tull, enten sover jeg hele dagen til klokken er 4 eller 5.. Og når jeg har stått opp spiser jeg meg mat, steller meg uten grunn og sitter på datan til det er langt over sengetid.. Ikke at jeg akkurat har nå tidspunkt der jeg legger meg, men har liksom sakt med meg selv at før klokken 12 eller litt etter 12 skal jeg ha lagt meg, men ender opp med å være våken til klokken seks om morgen! I dag (onsdag) så har jeg faktisk ryddet ferdig romme mitt som jeg brukte 3 dager på, du kan se bilder under innlegget her! Også har jeg tatt et par bilder siden jeg kjedet meg så tenkte jeg skulle legge ut et bilde av en god drikke som jeg liker veldig godt!

                                  
                                                                                                      firefly - heart - it 


Og nå så ligger jeg i senga, noe som jeg har gjort i en god stund.. Er så fysn på noe godt at jeg blir litt rastløs... Også vil jeg ut, være sammen med venner! Men så er jeg så uheldig at jeg er stuck på ei øy!
men i helga skal jeg kanskje til onøya sammen med to andre gode venniner, festefestefeste!!

siden det er ingen der ute som vil komme til sleneset å holde meg med selskap, så vil humøre mitt være fucked up til helga! Så dere andre, jah.. håper dere har et fint liv, spessielt de som er i syden... Kremt Andreas Sætran.. sydengave.. host

                                                                                                    my mood of the day


Hva skal du gjøre i sommerferien?
og hva har du gjort så langt?


Blogges  ♥
 

JEG ER KUNGEN

...Okei, nå har det seg sånn at jeg har sittet å prøvd å rydde rommet, jah.. sittet! fordi jeg starter liksom med å brette et par plagg, så sjekker jeg facebook.. Blir sittene og romme blir helt glemt, så de siste 3 dagene har jeg ihvertfall prøvd og i dag ble jeg ferdig!!! Tatt ut noen møbler og inn noen nye, så får jeg senere i sommer resten av møblene mine som ligger i hybelen på Mo! her kan du se hvordan romme mitt ser ut nå, kanskje ikke verdens fineste rom, men syns romme mitt er helt... greit. 

 
Ellers.. Så ligger jeg i senga helt alene og vurderer å gå ut eller å se film!  Eller fortsette å ta bilder med den sinnsykte dårlige kamera på Iphone 4.. 
savner kamera mitt... r.i.p Men back to mah room! syke det er godt med ryddig rom    Jeg rydder en gang i blandt, så det er et sjokk for mamma og dem at det faktisk er så ryddig.. *stolt* Når jeg først starter å rydde romme bruker jeg lang tid, eller som andre sier.. GOD TID, også blir det ganske så ryddig til slutt! Jeg skal faktisk vise dere et bilde hvordan det så ut når jeg halvveis ryddet.

                                                                              (beklager for kvaliteten) haha.. nais rot da.Er du flink å holde romme ditt ryddig?
og bruker du "god tid" på å rydde romme? haha

-Blogges:*


 

Jeg vet...

Føler at de fleste innleggene mine handler om at jeg skal prøve mitt beste og blogge hele tiden,men nå kan jeg bare si at jeg kommer til å blogge en stund, så kommer det sikkert en dag der jeg plutselig har tatt meg en pause igjen.. Ellers så ville jeg bare vise dere en gammel dansevideo, har sikkert vist den før! Men poenge mitt var at jeg tenkte også jeg skulle legge ut en video som jeg la ut på facebook først, men så youtube! Så si hva dere syns, forbedring eller? Og burde jeg starte med dansekurs for å forbedre meg? Har aldri gått på dansekurs før så har vært litt artig å lært seg nye moves...
litt senere i dag skal jeg fortelle hva jeg skal gjøre fremover og hva jeg har gjort i det siste! Du kan også sjekke ut http://partofus.blogg.no så ser du litt hva jeg har gjort i det siste..!

blogges!

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » August 2013 » April 2013
hits