HALLA

Nå ligger jeg faktisk på trampolina!!! og forresten jeg beklager at jeg ikke har blogget, men har vært syk. Er det enda, men det fristet sånn å gå ut i det fine være... åsså er jeg full påkledd for å unngå å bli enda mere syk.
Jeg tror faktisk at jeg har en liten anelse hvorfor jeg er syk.. Jeg var ute å badet på søndagen siden jeg fikk utfordring i å gjøre det.. Og kommer video når jeg gidder å sitte meg ned å redigere den.

Ellers ... Noen andre som har blitt syk? blogges

I should've kissed you there, instead of run in place
ja... strømpebuksen ble ødelagt...... :((((((((((((


kom innom sleneset <3 fint og deilig vær ;*

Noen Andre

....Som har fått sommerfølese? allerede... liksom - så tidlig!Photoshoot med Amalie Annie

"Sommer å skole fri, da blir jeg ganske glad å blid."mmmm, delishøøøsPåskeegg In My HeartJa, nå har jeg fått mitt eget påskeegg, men denne gangen er det litt annerledes i år... Jeg fikk et påskeegg med både sukkerfri goderi og med.. wooho . . . . 

Men dere må kommentere dette innlegget  å skrive hva jeg og mathilde må gjøre i morgen!

bloggest <3 

Må Gjøre...

Okei, nå har jeg og Mathilde bestemt at vi skal skrive et innlegg der DU skal kommentere hva vi må gjøre.
Så skal vi laga en video av de tingene vi må gjøre.. Du kan skrive ting som å blande egg med kakao og drikke det..
eller hopp på trampoline bare i undertøya.. osv 


 
morratryne...

Men skriv ting om hva vi skal gjøre, så kommer det kanskje video i morgen eller på mandagen!


Mathilde Norberg-Schulz In My House

Har hatt besøk av Mathilde i en veldig lang tid... heh.. altså i flere timer <3 Hun har rørt mine pupper, rompe og andre visse ting som jeg utelukker. Og vi har hatt det veldig trivelig sammen. To gode venner i et hus helt alene. 
Altså litt små sex, men det gjør ikke no! Ikke nå barneporno her, vi er jo snart myndig begge to!

Nå sitter Mathilde å beføler min gitar å sier : Den har veldig fine linjer, men har åsså veldig store hofter. 
Ellers så sitter vi i senga mi, og jeg er påtur til å se en film, mens Mathilde stikker av til mamman sin og pappan sin. Blir litt trist uten henne, men ser den lille berta i morgen <3 Hun har bursdag i morgen! så gratuler henne på facebook for de som kjenner hennne.  Eller bare send brev!


Bloggest <3


Summer'10

One summer for a long time ago was shouting for me. I miss it.
But... I stopped and I thought, "why go back to old memories, when I can go ahead and create new and better memories?"
Summer 2011 feel free to give me an unforgettable summer!
- Cecilia Christina 

Follow me on facebook

Trykk på denne linken!

Forresten jeg har nettop skaffet meg photoscape! og jeg må si at jeg er temmelig fornøyd med den! :)
eller så.. ija.. im bored people... help me before i die!!! oh hell yeah... Im getting dramatic.


gammelt bilde av meg og anne chatrine :)


4 ting jeg kjøpte meg i Bodø


et brett med forskjellige øyenfarge som du kan få på h&m for 69.50,-

En kåpe - h&m / 199,- salg


Jeg kjøpte denne i en annen farge, men fant ikke bilde av den I DEN ANDRE FARGEN. 
h&m / 100,- salg

Morris / 99,-


Dette skulle bli publisert på fredagskvelden, men så trykket jeg på kryss..
Og det ble heller ikke lagret i utkast! Jeg klarte heller ikke å huske det, men nå fikk jeg publisert det! (: heldigvis.....

 

En helg tilbakers

sjekk ut håre mitt.. niceeeee very sexyGood weekend with pretty awesome people 

Good Morning Fuckface

heihå 
Nå er jeg nettop komment meg ut av senga, selvom jeg ble vekt av at noen sendte meg melding i ett tida.......
Har vært dødssliten siden jeg gikk så mye i går.. Forresten jeg har fått kjøpt meg ny pengebok, jakke og en genser!  :) Jeg skulle kjøpe meg nye sko, men fikk ikke tid og hadde ikke nok penger til akkurat de skoene jeg ønsket meg.. buhu 
men nå skal jeg dusje!
skjer i dag hos deg? 

Byen snart

Nå sitter jeg her med ustelt hår og skal snart fikse meg til vi drar til byen! (: I tillegg laga jeg en video der jeg synger
"So goodbye" av Chester See.. men seffølgelig har jeg fikset på den, sånn at dere ikke hører stemmen min.  
Tenkte jeg skulle legge den ut, men så står det at det er 5 minutter igjen til at den er ferdig lastet opp...


5 minutes later 

Ikke tro at jeg ser utrolig vakker ut.. spessielt når det er mitt fantastiske morra tryne dere får se (:


So Goodbye

Om ikke så lenge skal jeg legge meg etter at jeg har sett true blood sammen med bestemor. 
Er litt trøtt så... men, selv om jeg er trøtt så klarer jeg ikke å legge meg med en gang. Så heheahea, nå har det nesten bare blitt bilder av meg som sitter på datan! haha, but.. kvifor ikkje? 

så bra med engelsk, bokmål og nynorsk :)
men gonatt og sov godt folkens ;*

 pictures from bodøJa, har akkurat ikke noe annet å gjøre... for de som kanskje ser, så har jeg fikset designe på bloggen med mitt egen gamle design. Jeg er ikke så flink,men synes det er så teit å ha design som kanskje 100 andre også har. Skjønner? - neivæll... Nå sitter jeg i senga, chatter med folk på chatten og hører på musikk.. Så påskeferien min har altså startet nå den. 

Hvordan har dagen din vært, og gleder du deg til i morgen etter skolen er ferdig? :)
påskeferie next you know! 

im in bodø on thon hotel

her sitter da jeg og hører på musikk.. har vært å retta håre for ingenting. Og min kjære bestemor sover. En ting kan jeg si da... det er blitt fint vær ute, har den fine utsikten fra thon hotelle, ellers... kjedelig.
Jeg hadde jo lyst til å være igjen i bodø til fredagen, så jeg kan nå egentlig bare stikke ut en tur. Men jeg har ikke hjerte til å vekke min søte, gode bestemor som måtte stå opp gryn tidlig på grunn av meg <3 

Ja, ellers, se så fornøyd jeg ble! mehehe
alltid ha to tommler oppe!

 


Ipad2

Her sitter altså jeg å skriver med ipaden2 til bestemor...... Siden hun har kjøpt den kan hun bare gi meg macbooken hennes til meg. Bærbaren min funker ikke så! Eller i morgen så skal jeg til Bodø sammen med best emor, og i tillegg så blir vi der til fredagen! :D det blir jo bra, for da overtar jeg ba iPaden hennes (:

Jeg har ikke peiling om hva mer jeg kan skrive om.. Og jeg har auto ting.. Så alt det jeg har skrevet er sikkert ikke rett.
Ha en fin kveld! Og jeg kom også på at det kommer ikke til å bli strøm klokken 12 til 5 om natta. ;((((((


Skal i kveld?

God Damn You're Beautiful To Me


love you 

Really Old

...I går la jeg ut en video på facebook der jeg danset for nesten to år siden! Jeg var hos Celina den dagen, og hun ville at jeg skulle danse. Men tingen er at når jeg danser så er det bare en gangstilfelle... ALTSÅ det er ikke noe jeg sitter å øver på, men.. jaja, denne videon ble tatt i desember 2009. 

Og det er seffølgelig ikke perfekt. HAHAaehhaehaehaea... men jeg får vist noe hva jeg kan.

 Det er ikke det beste... Jeg følte bare for å vise det.
Har faktisk lagt det ut en gang før, men ikke på denne bloggen! :)
Hva syns du?
____ 

noe jeg vil fortelle

Om 2 dager drar jeg til træna, skal være leder for konfirmanter med mange andre, gleder meg veldig og håper at det kommer til å bli en brabra helg! Er så glad for at jeg slipper å stresse med konfirmasjon i år. I fjor var det sykt mye stress når jeg skulle konfirmere meg! Men det var ikke det jeg skulle fortelle.. 

For ca. et år siden fant vi ut den 22.april 2010 at jeg hadde fått diabetes. Som dessverre ikke kan bekvittes. Jeg ble så lei meg! Men.... den egentlige grunnen for at jeg ble lei meg var ikke fordi at jeg hadde fått diabetes, men for at jeg ikke fikk dra på kon.f leir som skulle være den 23.april til 25. Vi måtte reise fra sleneset til mo og alle legene trodde jeg var lei meg pga. diabetesen. Men jeg var ikke det... og når dem senere fikk vite hvorfor jeg var lei meg så ringte de legene i bodø og diskuterte og snakket. Noen få timer senere fikk vi vite at vi kunne dra hjem og videre til træna på kon.f leir! Bare hvis min mor var med. For å si det sånn, jeg syntes det var bra et jeg kunne reise til leiren, fordi at alle var der for meg og støttet meg! I tillegg til at jeg fikk være meg selv og slapp å tenke at jeg hadde fått en kronisk sykdom.

Etter den helga, så var ikke ting det samme lenger. utestengte mine meninger, tanker, og klarte ikke å snakka om diabetesen. Jeg tenkte bare mer og mer om diabetesen. Og  følte at livet var sykt urettferdig."hvorfor måtte jeg få diabetes?"  Det var ikke det at jeg ønsket at andre skulle ha det. Men jeg skulle også ønsket at jeg heller ikke hadde det. Min mor ble frustrert og knust av å se meg nesten ikke snakke og at jeg var et totalt vrak. Hun var og enda er redd for meg fordi at jeg ikke er så flink med diabetesen.

Vi hadde også en stor krangel i fjor der vi snakket om diabetesen, til slutt begynte jeg å grine og snakket ut om det. Hvordan jeg hadde det og at jeg visste ikke om jeg klarte det mer. Hun sa også til meg at hun hadde problemer med å sove for hun var redd for at jeg skulle dø.. Og når hun la seg så sjekket hun alltid om jeg sov.og om at det gikk bra. og første hun gjordet når hun sto opp var å sjekke om jeg pustet.

Jeg begynte å skjerpe meg litt etter alt hun sa. For jeg forsvarte alltid meg selv med "drit eg i, eg kommer tell å dø en gang i livet uansett." Jeg har aldri tenkt over hvor sårenes det kan være å høre det av sin egen datter, og at jeg gir min egen mor den tanken på at jeg dør uansett. 

Nå bruker jeg pompe, så ja.. Det går mye bedre enn før, men så  har jeg blitt så dårlig med å sjekke blodsukkere mitt seks ganger om dagen. eller fire. Jeg kan ikke si at jeg fortsatt tenker "hvorfor måtte jeg få diabetes?" 
Jeg tenker på det heletiden, og håper at snart i fremtiden at dem finner en kur for diabetesen eller en lettere måte!!

Vil ha mitt enkle liv tilbakers. Men livet er ikke rettferdig. Så jeg må bare leve med det og håpe at det skjer noe mirakler i fremtiden.
Har du diabetes eller en annen sykdom?
Har du hatt vanskeligheter om å snakke om det?
og har du selv håpet på mirakler?

___

One tree hill

....Jeg har faktisk ikke sett lenger enn sesong fem, og akkurat nå ser jeg på sesong fire for tredje gang. Jeg har allerede gått glipp av sesong seks, så gadd heller ikke å se sesong sju da det startet på lørdagene. ( nå er dem vell på sesong 8?) mehehehehehhe....
Så jeg følger heller med One Tree Hill som går 15:15 på tvnorge fra mandag til fredag (: 

Hva syns du om oth? 
Hvilken sesong er du i? (:


bilder

gamlebilder

savner sommern!

lekse ilammæ mamma

supert. eg jær lekse.. dæ må du lik! og ja.. nordisk dialekt ruler!

My mom

MIN MOR ALTSÅ. Hun har bursdag i dag og er fylt... 2..3.. elr?  kanskje jeg skal utelukke aldern. Men
jeg håper at min mor har hatt det utrolig koselig sammen med familien. Det har jeg i hvertfall >:)

Jeg tenkte jeg skulle prøve å ta bilder med kamera mitt. Men siden jeg mistet den på gulvet (for første gang.)
Så har det komment så masse dritt inne i linsen eller en random plass som jeg ikke klarer å få ut driten på.
og JA, jeg liker ordetdrit.

Her er det iallfall et par bilder som er litt random.som sakt.. det er komment dritt på kameraet. Og derfor bildene er så lyse er fordi blitsen er litt ødelagt
byebye plakater nemmen hei vegg!

....I går så hadde faktisk jeg gjort en liten del hjemme. Så lite at det var bare romme mitt jeg hadde fikset. eller ryddet.. eller hva enn nå jeg skal kalle det. Jeg hadde altså tatt ned alle plakatene fra veggen. og det virket.. eeehm... rent?
Se selv.

( ja. jeg vet... stygg tv. )
Jeg liker det. Hva med deg? (:

1.april

Den dagen ja! den er jo vell så spesiell. Jeg tenkte i mårrest at i dag så skal jeg IKKE bli lurt av NOEN eller NOE.
Og den eneste jenta som har klart det var Marthe som var den siste jeg tenkte på som kunne lure meg.
Hun lurte meg med at vi hadde prøve i naturfag og jeg fikk serriøst panikk! Men etter at hun sa aprilsnar så var jeg mye mer glad en irritert. Har blitt drit sur om det faktisk var prøve og jeg ikke har fått det med meg.

Er faktisk 3-4 uker siden sist jeg var på skolen på en fredag.. Har oftes vært syk, eller reist bort, eller forsovet meg.
og JA, jeg er veldig flink til å forsove meg til skolen, som kan være en hel skoledag.

 


random bildeMen nå tilbake til 1.april!  Har du blitt lurt av dine nærmeste?

 

 

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » August 2013 » April 2013
hits