I want the world to see what you mean to me

Hva har du gjort i helga? Altså.. Jeg har hvert hos Eirik. Jeg skulle egentlig bare være der en dagstur, men var der til søndag.. kosligt.. Så hadde vi Jørgen, Linn marina og Toril der også.. koskos.. men gidder ikke å si så mye mer. Frister så lite å blogge.. SNeeeeeiksEirik og Jørgen assa.........

he-he gay

Jørgen snuppA


1, 2, 3, 4 dager siden!

sorreeey peppppzy, jeg har faktisk ikke hatt muligheten i helga til å skrive, var dødssliten så jeg søvna ganske tidlig på søndagen.  men jeg skriver kanskje noen innlegg i morgen. 

OM DERE VIL ;;
 

NY BLOGGNETTVERKSTED

.. jeg vet ikke om det vart rett! Men nå har det komment en ny "bloggnettverksted" som heter bloggr.no
Det første jeg la merke til var at nettstedet til bloggr.no gikk utrolig tregt! Tok kjempelang tid til at siden kom frem! og når man skulle kommentere det, tok det år! Kan jo henne at datan min er rett å slett bare mongo, eller at nette går utrolig tregt det og... Nei hvem vet?

Har jo veldig lyst til å prøve det da. Mange sier at det er flere og nye funksjoner på den og at den er mye bedre.
Men hvorfor går den så SYKT tregt!

JAJA, jeg skal prøve å se om jeg klarer å lage en blogg.. selvom denne er helt OK da.

Når du går inn på bloggr.no, går det tregt hos deg også, eller er det bare hos meg? :(((

Cecilia Christina

Skole flink.. jeg? haha

I dag skal jeg fortelle dere om meg når det gjelder skole. Siden jeg gikk i barnehagen og skulle begynne på skolen.
Så gledet jeg meg sykt til at jeg skulle lære meg å skrive. Men når vi  begynte i 2. klasse så var jeg enda langt bak når det gjaldt ord, bokstaver og setninger. Til og med i dag så er det sånn, men i 3.klasse så hadde vi fått to nye lærere, og hun ene hadde plutselig funnet ut at jeg hadde skriveproblemer. nei, jeg har ikke dysleksi. Men bare vanelige skriveproblemer. I dag så har jeg enda problemer med å bygge opp setninger, og hvor jeg skal sette (på/I) henne.
Og spessielt med en, ei eller et. Jeg suger rett å slett i å skrive bokmål. Jeg har så sykt problemer med norsken at jeg har hatt 4-5 forskjellige norsk timer og siden jeg suger så klarer jeg ikke å skrive artikkel, fortelling, historie, noveller og masse andre ting. ( eller jeg kan klare det, men innsatsen min er ikke så god da. )

Også en annen ting. altså ja, jeg er langt i fra skole flink. Nå som jeg spessielt skulle ha brydd meg om skolen og jobbet mye mere. Så er det liksom da jeg driter i skolen og gidder ikke å jobbe. Jeg vet at jeg har problemer med lekser og sånt, jeg har fått tilbud om hjelp med avslår stadigvekk. For jeg føler at jeg trenger ikke hjelp siden jeg vet at jeg trenger det. Rar tankegang? .....jeg vet.


Så jeg er langt i fra skoleflink. Jeg jobber godt på skolen, men ikke når jeg er hjemme.
Sånn nå vet dere det!
Hva skal jeg blogge om?

gi meg tips!

har du extension?

...nei, det jeg har ikke! men Jeg vil så gjerne ha det! har så serriøs lyst på langt hår :(
syns det var litt proft at noen spørte meg om det akkurat nå! får jeg har faktisk et bilde som ble tatt i helga av håre mitt! Der krøllene altså ikke synes! :)
Tycks?
Har du langt hår?


good birthday

....ikke min assa, I går så feiret vi bursdagen til Astri som egentlig var i januar! hehe, ja det er lenge siden. Men, det gjør jo ingenting at hun feiret den to ganger :) hadde det utrulig gøy sammen med alle de vakre og retarded jentene + guttaboys.

Legger ut bilder fra i går kveld

Sorry Ingvald :)


"bestevennan"

Hva syns dere om det nye smilet til Cornelia? og mitt såklart....


Hvordan var din kveld i går? ;;

tull

 

...ja, her sitter jeg i mine dype mørke tanker og lurer på hva jeg skal gjøre med livet. Så langt så har faktisk jeg, som forresten er Cecilia komment meg til neverland for å "finne meg seg." Storsett så fant jeg bare Julie, som sitter her med meg. Og Astri som står og flørter med Ingvald. (NEI) . Men nå var det ikke dem vi skulle snakka om!

Her sitter da jeg og Julie og lurer på hva vi egentlig skal skrive.
For min del så synes jeg det er best at Julie starter med å skrive :

Cecilia liker å leke i sengen med Ingvald.. Det er ganske kvalmt å se på. Jeg lurer på om jeg skal ta livet av meg. takk'!

Julie var påtur å ta livet av seg, men så kuttet hun meg først og hun begynte også å lage sugemerke på meg helt drastisk! det var helt sykt å se på! Jeg har ALDRI i mitt liv vært så NÆRT døden før.

- Cecilia

Forresten nå er Julie Thomassen herved dø,jeg ble lei, hun klarte ikke å kutte seg selv så jeg tok saken, SÅ NEI! Det er ikke et mord, jeg bare hjalp henne.


 

I GÅR TEGNET VI LITT

I går så hadde faktisk jeg Lilja og Anne marit på besøk. Var jo super koselig å være sammen med dem igjen, har vært litt kjedelig i det siste, men når de er her så har jeg det aldri kjedelig <3 *kremt namnamnam
Forresten i går når jeg våknet så skulle jeg ladde speilreflekskamera mitt og når jeg tok det opp, så klarte jeg for første gang i mitt liv å miste det på golve. Og den ble LITT ødlagt! :(((((((((  rip

Men jeg kan fortsatt ta bilder, men det blir sykt lyst og fokus tingen er nå offisielt ødlagt.
men her kommer gårsdagensbilder som ble tatt med det ødlagte kamera mitt.

vi tegna leggene mine med sprit tusj ( ja, vi vet det er en dom ting å gjøre. men hehehe.. )

Så var det magen sin tur.
etter det begynte vi å vaske alt med neglelakkfjernerog jif.. så håndle ble seeende sånn ut :


Hvordan var din dag i går?

moi

hahaha, jeg aner ikke hvor mange innlegg jeg har hatt der jeg har skrevet om meg, men i såfall så har det vært utrulig lite, og de som har lest bloggen min har nå fått vite hva slags uvaner jeg har, og at jeg har diabetes.
Jeg har sakt det meste om meg selv. men tankegangen min er noe annet.

De fleste tror jo at jeg har god selvtillit. Men det har jeg dessverre ikke, jeg er som de fleste jenter.
Før så var jeg ganske så negativ at jeg ble sendt til psykologen. Jeg har aldri likt å snakket om det. Men grunnen for jeg egentlig ble sendt inn var fordi min mor trodde jeg hadde selvmordstanker. Eller kanskje det var mer psykologen min som trodde det. Men jeg tenkte ikke så negativt at jeg ville ta selvmord. Det som er, er jo det at jeg ikke har hatt noe særlig bra barndomsminner, jeg ble mobbet ofte og følt meg stortsett utestengt. Så jeg husket faktisk nesten ingenting fra barnehagen eller barneskolen. Som er for min del trist.

Jeg godtar ikke komplemanger. Jeg vet aldri hva jeg skal svare eller si tilbake.  Det kan hende det er godt av og til å få høre noe positivt. Men noen ganger kan det bli for mye for meg. Jeg misunner de fleste jenter for alle har noe positivt i seg! Utseende på folk har ikke noe å si, men på de fleste har det kanskje det. Men da forstår de ikke at man skal like person for hvordan person er. Ikke utseende, det blir bare feil!

Nå har jeg fått sakt en liten del om meg. Og om du vil vite mer så kan jeg komme mett ett innlegg i uken der jeg forteller noe om meg selv,hendelser eller kanskje meninger. haha

 


@  Cecilia Christina

B I L D E R

Jeg har vist hatt en liten ferie i helga. hehe, glømte bloggen helt! men nå så legger jeg ut bilder som både jeg og mathilde har tatt i dag! : )katten min er fotogen

Jeg satt og tok bilder av katten min Samsom og ja, jeg vet det er et rart kattenavn. Men etter jeg tok bilder begynte katta å snu seg.. ligge på ryggen, og gjorde veldig mye forskjellige rart. Samtidig som han lo på samme plass og så på kamera. Og noen gang ikke.

Og forresten så var jeg i ssj i dag. Kjøpte starbucks coffee og jeg er egentlig ikke så stor en fan av kaffe.... så
magen tålte vist den ikke. Men så drakk jeg en til en... og da gikk det mye bedre! :D men fortsatt.. jeg syns den hadde litt for sterk kaffe smak.....

Bilder fra i går

haha joda

Videoblogg

video:movie on 20110311 at 15


the half moon

Moon in your hand

Moon in your smiles

Moon in your breakfast

Moon in your eyes


Moon under your teeth

Eat me, please!


s i c k!

Akkurat nå så er jo klokken snart tre. Jeg klarer dessverre ikke å sove. Har prøvd, men det går rett å slett ikke! :(
Har sett film og et par episoder av en serie. Men uansett hva så klarer jeg ikke å sove. Har også sykt Vondt i hode og er i dårlig form.

Forresten for noen timer siden så lynet det noe helt sinnsykt! Det var snakk om 3 km langt unna! 
Og herregud hvor lenge det dundret og den LYDEN! herregud... sykeste...
ja, sånn er min.. Jeg syntes det var så ekkelt at jeg la meg inne hos lillebroren min i natt. 

Sibling stays together! always and forever.

ellers så ija.. jeg er jo egentlig sykt redd. men når du ser på dette bilde så ser jeg kanskje ikke så redd ut..
"give me a pose" syns om pysj buksa mi? har brukt den i heledag! Syk.. så hva forventar man sei?NO MAKEUP YOUR DAM MOTHER FUCKER.

 

spørsmål!!!!!! - HAR DET LYNET OG TORDNET HOS DEG?

BILDER FRA LØRDAGEN


 


Savner Oda,Heidi og Mari ♥♥♥♥♥

sofie bang tvang meg

Jeg vet ikke hva jeg skal skrive om, men i dag så tror jeg i allefall at jeg skal på fotball trening
klokken 8. Og skal jeg si noe helt utrolig?! Jeg sovnet litt over 11 i går kveld. Og voknet 05:43 ( ja, jeg liker å være presis.) Jeg klarte rett å slett ikke å sove! En av grunnene for at jeg ikke legger meg tidlig er for at da vokner jeg tidlig. Ja, og i helgen tok jeg forresten bilder fra lørdagen!

Som dere ser under så var jo jeg på rødøya >:) Så jeg legger bare ut noen bilder i dag og!det kommer et til innlegg med bilder! jeg lasta opp alle.. men så kom dem aldri opp...

RØDØYA I DAG

hey folkens. . . .  punktum . . . . neida! 
menne, akkraut nå så sitter jeg her med to andre småunger vedsiden av meg. Dem har vært det siden jeg kom.....
Det er jo en positiv ting da... men dæm fjæææærn seg ikke! Neida... men hhehehe.. 
det kommer forresten bilde serie som jeg tok med facebook eller  the lol cam da.

 

HEHE

og det aller siste bilde :

cyA

din mening

Legg merke til at jeg har to hull i panna, en akkurat i midten og den andre som nesten gjemmer seg under håre mitt. Jeg har dessverre INGEN anelse hvor jeg har fått de i fra. menmen, grunnen for at jeg legger ut dette bilde er for at jeg vil vite hva dere syns om det! Altså da tenker jeg på lyse, skyggen og kvaliteten.Har du noen tips når det gjelder bilder og lys?

Your fingertips
Your fingertips across my skin

The palm trees swaying in the wind, images
You sang me Spanish lullabies
The sweetest sadness in your eyes, clever trick

Well, Id never want to see you unhappy
I thought you'd want the same for me

jeg har problemer med å rydde

Som overskriften sa jeg har problemer med å rydde! :o  romme mitt. Jeg hater egentlig rot, men klarer aldri å gjøre noe med det. liker ikke rot, men hater også å rydde. Og når jeg faktisk begynner å rydde romme så går det en liten stund, så stopper jeg, rydder igjen, så stopper det igjen. Jeg blir aldri ferdig! haha >;]

Etter på så kan jeg legge ut et bilde av det såkalte ryddige romme mitt :):):):)

Men nå skal jeg bli ferdig med å rydde, hvis jeg klarer i det heletatt å bli ferdig.Liker du å rydde?

Day 7- Det du kjøpte deg sist.

Day 7- Det du kjøpte deg sist.
Jeg husker faktisk ikke hva det var jeg kjøpte meg sist av ting. Men av mat og godteri så var det godteri.
Det er jo SÅÅ bra for meg som har diabetes at jeg kjøper goderi hele tiden... raresaker. Men jeg kan ikke noe for det.

for de som lurte så har jeg hatt diabetes siden April 2010 ... hehe..
VET DERE HVA JEG KLARTE Å GJØRE DEN DAGEN JEG FIKK DIABETES? altså, jeg fant ut at jeg hadde diabetes dagen før det skulle være en sånn konfirmasjonsleir helg. Og jeg var så lei meg fordi at jeg visste at jeg ikke kunne dra på det. Men jeg gråt en hel natt, og legene begynte å snakke, ringte legene fra bodø og spørte om jeg kunne få reise til træna, der konfrimasjonshelga var. Og det var greit siden mamma var hjelpepleier(?)  Jeg hadde sykt flaks egentlig. Jeg ville bare dra fordi at jeg ville møte nye folk, se mine gamle venner. Isteden for å sitte på sykehuse å snakka om insulin,sprøyte, og andre forskjellige ting som har med diabetes å gjøre.

Men nå hoppet jeg over det dette skulle egentlig handle om. Hva jeg faktisk kjøpte meg sist.
Det var godteri : smash og nestea.


hehe, nå fikk dere vite hvordan mine aller første dager var som diabetiker.

Day 5 Noe du savner Og Day 6 Et bilde fra i sommer.

Day 5 - noe du savner
Noe jeg savner? jeg savner tommelringen min og sommeren. Har ikke bilde av ringen, fikk aldri muligheten + at kjæresten min vil ikke gi meg ringen tilbakers..... :( 

Day 6 - et bilde fra i sommer
Det har  jo egentlig ikke vært sommer enda. Siden det står "et bilde fra i sommer" Men 
jeg skal legge ut et bilde fra sommer 2010...

Jeg legger ut dette bilde fordi jeg liker fargen, selvetidspunkte i bilde, og for at det var rett og slett en
varm fantastisk fin dag! ♥Jeg beklager så mye med det der 30 days greierne, ska fortsette hvor jeg startet. Har rett å slett mistet blogg lysten min. Den går opp og ned heletiden, kanskje det her blir en kort periode der jeg blogger, eller en veldig lang periode. Men vi tar det som det kommer! Og hvis dere kommenterer oftigere så vil det motivere meg mye mer til å
blogge om dagene! Så gjærne kommenter innleggene mine, da har dere vært supre! 

si deres mening, gi meg flere tips. ønsker eller andre forskjellige ting! (:

Hvordan min dag var? det skal jeg si deg.

I dag så var hjemme fra skolen siden jeg har vært syk og dårlig form i det siste, men
jeg følte meg faktisk mye bedre i dag enn det jeg var i går! Så i morgen skal jeg på skolen igjen... *woohoo*

Ellers siden jeg våknet før 11, så har jeg vært på et gamlehjem som vi kaller kløverheimen og jeg
vil helst ikke si hva jeg gjorde der. (:  Og når jeg kom hjem igjen så begynte jeg å stelle meg, rydde... hehe.. joda
Og andre forskjellige ting. Sånn som å ta bilde av.... megselv.
Så kos dere med bildøøør
eg kjeda meg... veldiiiiig! sjølom eg kanskje hadde veldig myttje å jær. OG JA, eg veit at eg sett å skriv dialekt.
men eg kan ikke nokka for dæ. Eg føl bare at det passa bæst tell alle de her vinduerlige bildan.


KA HAR DU GJORT I DAG?


Oda Lisell Engøy

I dag så har Oda snuppa bursdag <3 Jeg skulle gjerne ha sakt linken til bloggen hennes. Men hun har lagt den ned. Så det var jo litt kjipt........Gratulerer så mye med dagen snuppa <3 savner deg utrolig mye og håper vi møtes snart. <3
kjære lesere.....

jeg lover å blogge i morgen!!!

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » August 2013 » April 2013
hits