PROM 2013

I går var jeg på nyttårsball sammen med resten av bakketun elevene! Var så sykt digg og koselig, ikke noe alkohol inkludert.. Så det gikk ant å være seg selv uten at man måtte bruke alkohol for å snakke.. Fikk ikke tatt så mange bilder, ble bare et par Iphoneshots også ble jeg tom for strøm.  Kjolen jeg hadde på meg hadde jeg lånt av karen, min romkamerat, og helt ærlig følte jeg meg faktisk fin i kjolen! Syns faktisk det er herlig med ball, selvom dette er min første. Du får faktisk ha en grunn for å pynte deg og gå med kjole, være en "prinsesse" for en dag! For meg var det en fantastisk kveld, uten om at en liten drit ville ikke danse til en "klisjee" sang, but shit happens.. haha, blogges ♥


 

...before I die

 

 

Chille Musikk

....For dem som har spotify, fantastiske sanger som jeg syns er helt herlig å høre på! Anbefaler å høre på disse sangene ♥

  

  

Friendship

Hahahahhaha så gøy.

I'd like to discuss your drinking problem over cocktails.

 We'll be best friends forever because you already know too much.

When I said I'd always be there for you I didn't realize you were so fucking needy.My nonexistent balls are bigger than your real ones.

Picture Light


Helg

Vi har jo vaneligvis skole på lørdager, men jeg søkte meg perm sånn at jeg kun dra en annen plass å være.. Så har hatt helt avslappet helg, sovet en del og gjett om det var verdt det! Fikk også en veldig fin samtale sammen med min mamma ♥ Hvis jeg klarer dette skoleåret uten å bli kastet ut, så skal jeg få være med familien til bulgaria i 14 dager i sommer, også blir kanskje Andreas med! Det blir jo kos da :-D Ellers.... ja, jeg har prøvd å rydde den ene delen av romme mitt, men har så mye kler at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre med det! Vurderer å bare slenge alt i en koffert og ned i kjelleren, siden det ikke er plass i skape.. 


Men nå skal jeg prøve å rydde sånn at det eneste jeg trenger å gjøre i morgen er å vaske golvet og rydde senga mi, det er en del rot.. Vi blogges!

 Sovet

I de siste dagene har jeg sovet etter skolen til klokken seks, går glipp av middagen heletiden og får ikke så mye med meg om hva som skjer om dagene. Er jo skam kjedelig når man ikke kan gjøre noe annet, eller ikke har kreativiteten til å gjøre noe! Men akkurat nå sitter jeg og ser supernatural serien sammen med Karen, som forrsten er romkameraten min her på bakketun! Veldig koselig jente! Skal spise kveldsmat så vi blogges!
HEEY MINE SMÅ

Hei alle sammen og godt nytt år, håper alle har hatt en fin jul og nyttårsfeiring fordi det hadde jeg ihvertfall! Som dere har merket tok jeg meg en lang fri fra bloggen, ble plutselig bare lei og hadd rett å slett ikke lyst til å blogge mere! Men i det siste så har lysten min for å blogge bare steget! Og ja jeg er tidlig oppe, grunnen til det er at jeg sto opp litt over halv 4, fikk ikke til å sove mere ettersom jeg la meg tidlig. Jeg var så uheldig at i natt å vekte jeg noen fordi pcen klikka og lyden ville ikke slå seg av :( fikk litt dårlig samvittighet og håper det ikke var noen andre som våknet av det..

Forresten hvis noen lurte så hadde jeg en utrolig koselig jul sammen med familien, fikk veldig mye fint fra både venner og familie og gleder meg allerede til jul 2013! Også gleder jeg meg til bursdagen min om 29 dager, blir endelig 18 år! kanskje ikke så stort, men alle her på folkehøgskolen er mye eldre enn meg og jeg ender opp med å bli kalt for babyen på skolen eller lillesøstra.. Skal bli gøøøødt og faktisk fylle 18, få muligheten for å dra ut sammen med venner og sånt når jeg kommer tilbake til kjære nordland ♥ Men nå må jeg stikke, stelle meg og dra til skolen.. Blogges og om jeg husker bloggen skal jeg prøve å blogge litt mere senere i dag! 

 


 starte å blogge igjen?

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » August 2013 » April 2013
hits