the boys who


    

Spørsmålsrunde og mågjøre video

Jeg og maiken skal ha en spørsmålsrunde og en mågjøre video! Om du trykker på denne linken så kommer du til innlegge på bloggen til Maiken, still så mange spørsmål dere kan og kom med flere utfordringer til meg og maiken! Så får dere kanskje videon allerede i morgen eller på torsdagen!

g.i.f

Hadde lyst til å prøve gif, se om det funket osv.. Som det gjør :D Skal prøve å lage flere og bedre gif bilder om jeg får til:)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Rykter

En god del jenter har vell opplevd såkalte "rykter" som blir spredd av folk som tror dem vet om alt og alle,  sånn som meg. Det er så mye rart du får vite om deg selv som ikke du visste om før noen andre forteller deg det. Jeg har bare fått negative rykter fordi jeg tuller med stortsett alt jeg sier og gjør, jeg er en userriøs person, men det er en god del mennesker som ikke skjønner det. Ironi er noe som jeg ofte bruker, jeg bruker det så mye at det er sånn jeg prater til dagli, altså det er ikke for å være slem, men de fleste er faktisk så utrolig dumme at dere ikke skjønner ironien i det jeg sier.For tiden er det så utrolig mange som snakker om hvilke gutter jeg blander meg bort i, hva jeg gjør på fest og hvilken person jeg er. Hvilke gutter jeg blander meg borti har egentlig ingen av dere noe med å gjøre. Det er mitt valg, og jeg gjør som jeg vil. Bare fordi man flørter med noen gutter betyr det jo ikke at man er løs, alle flørter jo hele tiden, men jeg med en liten grad for ironi i det. Det blir også sagt at jeg er på noen "spesielle" gutter, noe som jeg egentlig ikke skjønner noen ting av. Bare fordi guttene tilfeldigvis går samme linje betyr det IKKE at jeg går etter ALLE på den linjen. Når det gjelder hva man gjør på fest, kommer alltid det til å være et tema blant folk her på mo. De aller fleste jeg kjenner her på mo drikker alkohol, og de aller fleste gjør dumme ting. Ingen av oss er perfekte, men det betyr ikke at vi trenger å diskutere alle feilene en person gjør når den er beruset. Jeg synes heller ikke det er rett av dere å dømme meg etter ryktene som går. Jeg er faktisk ikke en løs person, eller ei horete jente. Dere burde lære dere at ei hore selger sex, og en løs person bytter partner hele tiden. For det første så tar jeg aldri betalt for sexen. For det andre så er jeg SINGEL, altså IKKE i et forhold og bytter derfor ikke partner ofte. Såklart kan dere komme med dritt kommentarer angående løs osv, men jeg gidder ikke ta meg nær av det lengre. De fleste tenker sikkert at "Såklart tar hun det nært av seg, da hadde hun ikke blogget om det"! Dette innlegget blir skrevet fordi jeg begynner å bli lei alle ryktene som går, jeg vet sannheten om meg selv og jeg er ikke ei såkalt "BYGGFAG HORE". 

Jeg har ikke mer å si en det jeg har allerede skrevet, dere får velge hva dere tror om meg. Men jeg vet hva jeg har gjort og hva valgene mine går ut på. 
  

Koselig helg

Hei dere! Jeg beklager for at jeg ikke har blogget i helga, men har hatt så sykt mye stress og i tillegg har jeg reist mye.. Akkurat nå ligger jeg i senga til Kaja gullet sammen med Sigri <3 Tar bussen hjem klokken 9 ca. så er jeg back on mo. Skal prøve å blogge litt mere senere :D

drama, lies and tears, cheers to the teenage yearsage years

  

sommersangen min ass

heyhey

Beautiful friends

Hei dere! I dag så har det vært yrkesmessa og jeg har koset meg mye.. okei, ikke så mye.. Men møtte en god del venner som jeg ikke har sett på en stund og det var jo hyggelig.

Skulle egentlig bare vise dere noen bilder som ble tatt på mandagen!

mine sote vokre voner
 

         

Videoblogg

Har nettop laget en random video med Oda, men er hun som har tatt seg av alt redigering:) Skulle ikke være noe mer enn morroskyld. Så si hva du syns om videoen! heheeheeheehe, xoxo Cecilia Christina

 

Koselig kveld

( dette skulle jeg publisere i går, men fikk aldri tid. )

Har dere sett det kule innlegge fra Christoffer? hehehe, hadde en koselig med skikkelig heftig dag, helt vilt hvordan lærerene gikk amokk! neida, tulla bare!

Men i dag så er det første gang på lenge at jeg er hjemme i min egen kjellerleilighet! Sist jeg satte foten min inn i denne leiligheiten var forrige mandag.. Har nesten bodd hos Selina en stund, uff.. Ellers i kveld så har jeg koset meg med Helene og Kristoffer:) Vi så en film som vi nesten ikke følgte med på! Var litt vanskelig når vi snakket med hverandre om alt mulig rart. 

 

Hadde det kjempe koselig i dag!
I morgen skal jeg på liten møte så drar jeg til ranahallen. møter min koselige Cornelia og Ingri og mange flere gode venniner! Det kommer til å bli så herligt<3

2 COOL 4 SQL

Jeg, Selina og Anette tenkte vi skulle ta et par bilder sånn at jeg kunne legge det ut på bloggen! Hehehe, 
men tok ikke så lang tid før lærern sa at vi måtte komme tilbake til klasseromme! Vi hadde det gøy et par minutter så ble latterene våre til noen frekke kommentarer. he he, neida.. Nå så må jeg forsette med maskeoppgaven, har ikke startet å lage skisse enda, og om jeg ikke gjør det snart, så da... DA.. Da, da blir det et par sinte lærere.. yeye!

Girls just wanna have fun!

 

Anette Chatrin Johansen 

Hey:) I'm Cecilia

Jeg og Maiken kom på en liten ide at vi skulle lage en video av meg, hvordan jeg har det og føler det!
men alt som kommer på denne videon er ikke sant. hehe, vi villa bare ha det litt gøy i timen!

her er noen bilder før innspillingen.Si hva dere syns om videon!  ( feilet litt med engelsken! haha )

Hei Ceciyoo, mussmuss

Heei søte lille du ;*

Du e nydelig og eg beunder ditt vakkre ansikt. Hilsen en hemmelig beundrer <3 

Chasing Dreams

 
Hei dere! Har dere noen gang drømt og fantesert mere om hva dere vil i livet enn å faktisk oppnå de drømmene? Jeg har stadigvekk drømt meg bort, tenkt og vært i min egen verden. På ungdomskolen hadde jeg alt framfor meg, jeg visste hva jeg skulle bli, hva jeg skulle utdanne meg til. Og drømmen min var å spille gitar og synge, I tillegg til det ville jeg bli fotograf. Men jeg har lært at man må virkelig jobbe hardt for å få det man ønsker seg og det har jeg dessverre ikke klart. 


Så jeg sitter her og vet ikke hva jeg vil lengre.

Drømmer du mye?
Vet du hva du skal utdanne deg til?

 

Knust IPhone

Hei dere! Som noen av mine venner vet. Så har jeg klart å knuse Iphone (4)som jeg fikk i julegave fra mamma og marius, men det er en stund siden den ble knust. Den ble knust på selveste nyttårsaften! Var ikke jeg som knuste den, men er vell min feil at jeg ikke tok godt nok vare på den. Så etter den ble knust måtte jeg bruke min gamle Iphone 3G, helga etter ble den også ødelagt! haha, jeg var ute å festet. Den kvelden fikk jeg plutselig lyst til å bite noe, og det første jeg fikk tak i var Iphone.. 

her kan dere se, to knuste Iphone..Nå så bruker jeg en gammel Sony Ericsson; hehehe.. så sykt rart å ikke ha en touch telefon!

Har du Iphone?
Har du noen gang klart å knuse den?


 

takk presentert bloggen min.

the boys who

Av og til savner jeg faktisk det å ha en kjæreste, en som jeg kan føle meg trygg hos, en som får meg til å føle meg bedre om dagene og er der for meg når jeg trenger ham!  En som kysser deg uten grunn og gir deg en klem bare for å vise hvor glad han er i deg! Jeg savner virkelig å ha en gutt som betyr mer en ord kan beskrive. 

Jeg savner at jeg kan være den jenta som betyr mer en noe annet for en gutt og gjør kjæresten sine dager mye bedre.. 

Er du så heldig som har en gutt som tar vare på deg og virkelig elsker deg?  
One time

gjett hvem som har kjedet seg i hele dag? jo, nemmelig jeg.. Hadde det litt gøy med å ta bilder da :) Har vært syk i en uke og vært sliten for alt og ingenting.. Så nå sitter jeg her med hodepine, ibuxen funket svært lite, så jeg får snart bare gå å legge meg :) 

Dette er noen av bildene som ble tatt, hva syns du? 

b.i.l.d.e.rGinger

ginger   ginger   ginger   ginger   ginger   ginger   ginger   ginger   ginger   ginger   ginger   ginger   ginger   ginger  ginger   ginger   ginger   ginger   ginger   ginger   ginger   ginger   ginger   ginger   ginger   ginger   ginger  ginger   ginger   ginger   ginger   ginger   ginger   ginger   ginger   ginger   ginger   ginger   ginger   ginger  ginger  brown brown brown  ginger   ginger   ginger   ginger   ginger   ginger   brown


Tycks?

Striping på gang

Nå har Selina fått fikset alt, men vi forsto at etter en stund at vi trengte en pakke til.. Så vi sitter å venter på at klokken skal bli 19.00 sånn at vi kan få vasket all drittn bort! eheheh, blir sikkert ginger!

 U see? Dette er vell ikke så særlig lurt egentlig...

2012'

Jeg har serriøst hatt en flott nyttårsfeiring med de beste jentene! (manglet en god del.) Jeg har fått mange nye venner som jeg kunne ta meg med inn i 2012! og håper at jeg får flere og gode minner sammen med dem! 

Som mange ser har jeg ikke blogget siden 7.desember, og det jeg kan si er at når julen nærmet seg og vi begynte å få gaver fikk jeg en gave som jeg ble MEGA glad for. Iphone 4! Men så skulle jeg ut på nyttårdagen og Iphone ble borte en stund, etter hvert som tiden gikk så fant jeg den med knust skjerm! Men skal få fikset den så snarest som mulig og da får jeg min dyrbare skatt tilbake!

Og nå tilbake til nyttårsfeiringa, regner med at dere vil se noen bilder?

here u go peepz


 


Les mer i arkivet » Oktober 2013 » August 2013 » April 2013
hits