gitar

hallaaaa, skulle bare si at for noen dager siden kjøpte jeg meg gitar og er super fornøyd med den, gleder meg til å bruke den mye når jeg kommer tilbake til Norge! kanskje til sommeren blir det input på den, fant ikke den gitar typen med input, så fikser det vell til sommeren.

Min vakre baby

Dårlig med nett

Internette her er ikke så bra og kommer meg nesten ikke på når jeg tenker at jeg kanskje burde blogge... Men i går så var vi nemmelig overalt! Vi i musikk klassen ble delt opp i to grupper og da ble det en liten "amazing race" opplegg, og det var super gøy, vi tok subway og dro alvorligtalt overalt! Var så fint å se New York og selve time squere. Aah, også har jeg tatt noen bilder med iPhone, hadde ikke med meg kamera når vi var på turen, men fikk tatt noe!

Har du vært i new York før?

On the plane!

hei! Akkurat nå sitter jeg på flyet til New York! Alt har gått fint så langt og jeg har faktisk vært redd for at ting ikke skulle gå så bra som at flye er blitt kansellert eller at vi rett og slett ikke rakk flyet siden det var mye forsinkelser med buss til flyplassen og boardingsgreierne måtte taes manuelt... men nå sitter jeg endelig på flyet og om 8 timer er jeg i New York! Ønsk meg lykke til! <3

Snapchat Love

haha, må bare vise snapchat skillsan mine! Anbefaler å laste ned snapchat om du har Iphone, samsung eller htc! Er veldig gøy egentlig, selvom det kan være kjedelig noen ganger! Som dere ser så har jeg ikke noen venner.. tegner vennene mine selv:-( Hvis du vil kan du gjerne snapchatte meg også - Ceecilia!Instagram

Har du instagram?

 

Også er det kanskje ikke så mange som vet at det går ant å bruke Statigram for å komme seg inn på Instagram brukeren! Hvis du allerede er pålogget på Statigram så kan du klikke inn på bilde for å komme deg inn på min bruker!  Og hvis du kommenter hva du heter på instagram så follow jeg gjerne deg på instagram!:-)

enyoi

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » August 2013 » April 2013
hits