New stuff

Her om dagen var jeg i byen sammen med mamma og da kjøpte hun alt mulig rart til meg som Bikbok hettegenseren for 299,- En klokke fra glitter (husker ikke prisen) også en jakke for 499,- fra Cubus!! Jeg har i tillegg kjøpt meg en liten veske fra Cubus for 129,- (usikker om det var 129) også en genser som er svart og hvit fra bikbok, og den fikk jeg i halvpris altså 99,- og et smykke for 49,- Forresten er jeg komment tilbake til Bakketun folkehøgskole, er litt deilig å komme tilbake! men gleder meg allerede til juleferien.. he-he Hva syns du om tingene?

A friend is someone who gives you total freedom to be yourself.

De siste dagene så har jeg stortsett brukt høstferien min på to av mine jenter, er et par flere jentevenniner som jeg enda ikke har fått sett, men håper jeg ser dem snart. But back to where I started! Jeg kjenner allerede at det gjør vondt at Helene skal forlate meg klokken 08:25 i dag. Hva skal jeg gjøre med en hel dobbelseng alene? Jeg har serriøst vent meg til å ha noen sammen med meg heletiden, og tanken på å skal være alene en natt stikker. Men siden gulle mitt drar, så får jeg bare bruke tiden min i morgen på mamma og resten av familien ♥ Dere aner ikke hvor sinnsykt godt det er å se jentene mine igjen, har følt at det har manglet noe, og de fleste føler det vell sånn når noen som betyr veldig mye for deg er borte en stund, du blir ikke helt den samme. Men når du har dem der igjen, rundt armene dine så føler du deg mye mye bedre! Det gjør jeg ihvertfall.

 A friend is someone who gives you total freedom to be yourself.

 
Har du noen gang følt at det har vært et lite tomrom i hjertet ditt når du er borte fra noen som betyr sinnsykt mye for deg? 
Itllegg savnet noen før det har gått en dag?  

Og forresten "videon" jeg og helene skulle svare på ble ikke noe av, vi laget et liveshow istede, men glemte å skrive det på bloggen.. Ble uansett klein stemning, kleine spørsmål, kleine svar og kleine sitvasjoner på liveshowen.. Så om du var så heldig og slapp å se det, ja da sier jeg det igjen.. Du var heldig! Nå skal jeg se serie, så vi snakkes ♥

staypostive #2

¨

 

Noen ganger følt det akkurat sånn som det står på disse bildene? det har iallefall jeg....

The boys who 

Stay Positiv

Follow me on tumblr Lifeofcecilia.tumblr.com

the boys who

#1#4

the boys who


    

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » August 2013 » April 2013
hits