M O T

Er kanskje ikke mange som bryr seg, men for meg er det bedre å få det ut enn å la det være! Vell jeg synes faktisk det er _flaut å blogge, jeg har veldig mange grunner til det og en av dem er selvtilliten min.. Den har vært så lav at jeg engang ikke klarte å se meg i speile uten å få noen tårer og endte opp med å legge det bort en stund.. Og pga det så har jeg vært redd for at noen skulle kommentere på bloggen min at jeg var stygg. og jeg har faktisk fått en sånn kommentar, eller flere sånner kommentarer fordi dem tydeligvis liker å ikke hvordan jeg ser ut. Og derfor er det ekstra vanskelig for meg å blogge fordi hvem som helst kan kommentere det og skrive virkelige forferdelige ting til meg, og ja, jeg har fått et par kommentarer, men jeg sletter dem eller holder dem skjult.. Jeg har blitt mobbet eller plaget inn i mellom siden barneskolen, inkludert vidregående gikk ikke så bra, men det var min egen feil fordi jeg klarte å rote ting til. 

Men slutten av skoleåre så brukt jeg kanskje ikke så mye tid på skolen, grunnen til det var fordi jeg følte at jeg ikke passet inn i linja jeg gikk i og det var ikke gøy å være på skolen uten bestevennina si heller da! Så jeg endte opp med å bruke mestparten av tiden min for å være sammen med noen venniner og jeg må si at de to jentene jeg har brukt tida mi mest på er Selina og Helene! Dem to har gjort meg sterkere og tøffere på en måte, og jeg er stolt over og kan kalle dem mine bestevenner! (har ganske mange andre gode venniner også da! hvis noen skulle føle seg glemt så er dere ikke det) 

Uansett har jeg klart i det siste å håndtere kommentarer jeg får, om det er om skrivefeilene mine, utseende mitt, kroppen min eller faktisk ting jeg generelt gjør så klarer jeg å håndere kritikk.. Selvom man ikke liker det, kan det stikke litt i magen å sitte igjen en liten stund, men det går over alltid til slutt. Jeg har det jeg trenger for å føle meg bedre og det er venner! Alltid godt å høre at dem forteller hvor nydelig du er personlighetsmessig eller utseende! Du skjønner kanskje allerede bare av å se på bildene jeg la ut nå, så dekker jeg alltid ansikte mitt med noe! og det er fordi jeg ser selv hvor _stygg jeg kan være. Må innrømme det at når det er noen du ikke nesten kjenner som forteller det at du er nydelig som du er, da betyr det litt mere siden bestevenner liker deg for hvordan du er og at du er deg selv, og kan ikke se at du er mindre pen fordi dem rett å slett elsker deg! min mening..  

Poenge mitt er at ikke la folk gå innpå deg, kritikk er noe alle får høre, om det er noe du gjør som du liker best, så er det bare å gi faen i hva andre synes og bry om deg selv noen ganger! Gjør det du liker mest, og prøv å gjør det beste ut av det i steden for å drømme om det. Og stå for det du gjør! Jeg har rotet så mye til og kastet bort et helt år prøvd å finne ut hva jeg vil, sitter enda igjen med å finne det ut.. Men sålangt har jeg komment inn på folkehøgskole og skal gå linje musikk og vokal der også får jeg være med på en fellestur til New york! Skal bi godt å skal få drive med musikk og reise til USA! Jeg vil alle skal forstå at folk der ute som er redd for å gjøre noe fordi dem ikke har tro på det de gjør eller at noen mener du ikke er flink til det så er det bedre at du prøver og se om du kan fullføre det! Ikke la dårlig selvtillit ødelegge deg, prøv heller å bygge det opp. og samtidig som du bygger det opp, få mot!

face your fear

Ask me some questions!

Trykk på bilde, sånn at du kommer deg til innlegge på spørsmålsrunden!1060

Dette er innlegg nr 1060...  Not

Visste du at ... Jeg er halv latinsk?
Visste du at ... Jeg elsker pølse med brød! no kidding.  den ligger altså på første plass med taco!
Visste du at ... Jeg kunne bare 4 grep etter 1 år med gitartimer... så jeg er mest egenlært! :)
Visste du at ... Jeg liker å synge
Visste du at ... Jeg har spilt fotball i 11 år, men har vært en stund siden jeg spilte.., Vurderer å begynne igjen.
Visste du at ... Jeg kan faktisk spille litt piano og trommer! 
Visste du at ... Jeg er ikke så dårlig til å tegne.. men liker å tegne det jeg vil, ikke det vi får som skoleprosjekt.
Visste du at ... Jeg har diabetes 1 og har hatt det s iden april 2010
Visste du at ... Jeg har naturlige krøller
Visste du at ... Jeg har dårlig selvtillit, men det synes kanskje ikke så lett...
Visste du at ... Jeg blir dårlig av å stresse
Visste du at ... ( tror nok mange vet dette ja.. ) JEG ER FACEBOOK ADDICTED.
Visste du at ... Jeg har _aldri likt at noen andre tar mobilen min å ser igjennom meldingene, eller at noen kødder med facebooken min å leser private meldinger også.
Visste du at ... Jeg har lett for å tilgi folk, og mange forstår ikke hvorfor  jeg gidder å tilgi dem. Men jeg fant nylig en quote som hadde svare på akkurat hvorfor jeg tilgir folk.. 
"I don't forgive people because I'm weak, I forgive them because I'm strong enough to know that people make mistakes"
Visste du at ... Jeg elsker vennene mine, uansett hva det er.. Det værste jeg vet er at jeg såre mine nærmeste venner med hva jeg sier og gjør, og har opplevd å miste en venn, og har bestemt meg at jeg skal aldri gjøre noe sånt igjen. Vær forsiktig med hva du sier og gjør, noe som du ikke føler er stort, kan være stort for andre.

  
  
  
  
   

   trenger hjelp med bloggen...

Noen som vil hjelpe meg å fikse bloggen?

da er du veldig snilllllll.... :D

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

hehehe..

NY BLOGG

ny blogg? Ble det bedre nå for dere? hahaha
jeg vet ikke hvorfor jeg slettet bloggen egentlig. Jeg tenkte på "ione" for en sinnsykt teit navn.
5 SEK ETTER PÅ VAR BLOGGEN SLETTET...

jaja, koselig.
Fikk jeg bedre navn nå da? og ija. Syns dere at det var teit av meg å slette den andre bloggen?

hehhe <3
Les mer i arkivet » Oktober 2013 » August 2013 » April 2013
hits