Pictures from New York

Helloooo! Endelig får jeg publisert bildene fra New York turen, har vært umulig å legge ut bildene siden det har vært veldig dårlig med nett.. I tillegg har det vært påske, så jeg har ikke hatt noen mulighet til å sette av tid til bloggen. Finally sier jeg bare, nå får dere sett noen bilder fra turen, men er ikke så mange.. Hadde jo aldri kamerat mitt selv, så fikk jo ikke tatt så mye bilder fra NYC. Men her har dere ihvertfall noen bilder! 
Var en syk opplevelse, ble kanskje litt kjedelig i lengden, men ble kjent med noen amerikanse gutter og jenter til slutt! De var super hyggelige og savner dem allerede! ♥ Om jeg skal ta meg en tur til New York engang til skjer nok, kommer til å gå på en shopping spree!

Har du vært i NYC? Var det noe for deg og har du tenkt deg en tur tilbake? 

Vi Blogges! 

5 timer forskjell

Her er faktisk klokken bare halv 11 på kvelden i New York, som vil si at det er natt i Norge..  På flyet fikk jeg ikke sovet så sykt godt, folk gikk jo overalt siden det var lov.  Dem klarte ikke å se seg for når de drev å holdte på, så de klarte på en eller annen måte å gå på meg eller snuble på meg når jeg lå faktisk å sov. I tillegg våknet jeg av at Hanne tegnet på nesen min med en penn, også tok Håvard bilde en gang i blandt, så jeg ble en del irritert til slutt... ++ mens jeg lå å sov tok flyvertinnen colaen min som jeg ikke engang var ferdig med å drikke opp. Hadde kanskje litt uflaks til jeg kom til kjære New York og fikk øye på starbucks ♥♥ frappuccino ♥♥ 

Men over til det positive da! I morgen skal vi på musikal ONCE og reise til staten island med båt! Håper det blir finere vær eller, mer sol og mindre overskyet! Er faktisk veldig varmt her forhold til Norge, men så er det jo ikke snø her heller da! Skal legge meg nå, så får se om jeg får tid til å blogge i morgen tidlig, når det er ettermiddag i Norge. Godnatt ♥ NEW YORK I MORGEN

Ja, nemmelig! I morgen skal jeg faktisk til New York og siden jeg blogger nå en gang i blandt, så tenkte jeg at for å gjøre bloggen aktiv kan jeg ta å oppdatere og skrive hva jeg har gjort i New york og hva jeg har shoppet! Skal faktisk lage musikk video og se musikaler. I tillegg så får vi tid til å shoppe inn i mellon når vi driver med masse andre ting og gjett om det skal bli nye sko og kler på meg! Og kanskje litt sminke om jeg tilfeldigvis skal ha behov for noe mere. lol

Akkurat nå så har jeg faktisk pakket ferdig til jeg skal reise i morgen og jeg prøver å pakke så lite som mulig fordi jeg regner med at jeg trenger en del plass til vi skal dra hjem igjen. Har gledet meg så lenge og endelig drar vi! ♥ Trist at jeg ikke får sett første episoden paradise hotel på tv, haha.. Neida, null stress.. Om jeg virkelig har lyst til å se det kan jeg alltids gå inn på tv3.no og se det der! Men nå skal jeg slappe av og se litt TVD!
Har du vært i USA før? Og i hvilken stat?

PROM 2013

I går var jeg på nyttårsball sammen med resten av bakketun elevene! Var så sykt digg og koselig, ikke noe alkohol inkludert.. Så det gikk ant å være seg selv uten at man måtte bruke alkohol for å snakke.. Fikk ikke tatt så mange bilder, ble bare et par Iphoneshots også ble jeg tom for strøm.  Kjolen jeg hadde på meg hadde jeg lånt av karen, min romkamerat, og helt ærlig følte jeg meg faktisk fin i kjolen! Syns faktisk det er herlig med ball, selvom dette er min første. Du får faktisk ha en grunn for å pynte deg og gå med kjole, være en "prinsesse" for en dag! For meg var det en fantastisk kveld, uten om at en liten drit ville ikke danse til en "klisjee" sang, but shit happens.. haha, blogges ♥


 

Helg

Vi har jo vaneligvis skole på lørdager, men jeg søkte meg perm sånn at jeg kun dra en annen plass å være.. Så har hatt helt avslappet helg, sovet en del og gjett om det var verdt det! Fikk også en veldig fin samtale sammen med min mamma ♥ Hvis jeg klarer dette skoleåret uten å bli kastet ut, så skal jeg få være med familien til bulgaria i 14 dager i sommer, også blir kanskje Andreas med! Det blir jo kos da :-D Ellers.... ja, jeg har prøvd å rydde den ene delen av romme mitt, men har så mye kler at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre med det! Vurderer å bare slenge alt i en koffert og ned i kjelleren, siden det ikke er plass i skape.. 


Men nå skal jeg prøve å rydde sånn at det eneste jeg trenger å gjøre i morgen er å vaske golvet og rydde senga mi, det er en del rot.. Vi blogges!

 Sovet

I de siste dagene har jeg sovet etter skolen til klokken seks, går glipp av middagen heletiden og får ikke så mye med meg om hva som skjer om dagene. Er jo skam kjedelig når man ikke kan gjøre noe annet, eller ikke har kreativiteten til å gjøre noe! Men akkurat nå sitter jeg og ser supernatural serien sammen med Karen, som forrsten er romkameraten min her på bakketun! Veldig koselig jente! Skal spise kveldsmat så vi blogges!
HEEY MINE SMÅ

Hei alle sammen og godt nytt år, håper alle har hatt en fin jul og nyttårsfeiring fordi det hadde jeg ihvertfall! Som dere har merket tok jeg meg en lang fri fra bloggen, ble plutselig bare lei og hadd rett å slett ikke lyst til å blogge mere! Men i det siste så har lysten min for å blogge bare steget! Og ja jeg er tidlig oppe, grunnen til det er at jeg sto opp litt over halv 4, fikk ikke til å sove mere ettersom jeg la meg tidlig. Jeg var så uheldig at i natt å vekte jeg noen fordi pcen klikka og lyden ville ikke slå seg av :( fikk litt dårlig samvittighet og håper det ikke var noen andre som våknet av det..

Forresten hvis noen lurte så hadde jeg en utrolig koselig jul sammen med familien, fikk veldig mye fint fra både venner og familie og gleder meg allerede til jul 2013! Også gleder jeg meg til bursdagen min om 29 dager, blir endelig 18 år! kanskje ikke så stort, men alle her på folkehøgskolen er mye eldre enn meg og jeg ender opp med å bli kalt for babyen på skolen eller lillesøstra.. Skal bli gøøøødt og faktisk fylle 18, få muligheten for å dra ut sammen med venner og sånt når jeg kommer tilbake til kjære nordland ♥ Men nå må jeg stikke, stelle meg og dra til skolen.. Blogges og om jeg husker bloggen skal jeg prøve å blogge litt mere senere i dag! 

 


 starte å blogge igjen?

Foto oppgave

I går fikk vi en oppgave i fotointeresse fag, og da skulle bilde inneholde noe som var "sweet" som kan være hva som helst fra kult til søtt.. ville jeg tro da...... og jeg føler at mitt ble litt vell overredigert. Men man må jo starte en plass! Og jo mer man jobber med det, så blir man etterhvert flinkere til det, right? Sånn ble da bilde mitt hva syns dere?

boller og kos

Hatt kos sammen med jentene på garnes og spist boller og drikket kakao, skal nå snart legge meg sånn at jeg kan få meg litt søvn. Har vært så i dårlig form stortsett heledagen og håper at morgen dagen blir bedre! Fikk også tatt noen bilder av bollene når dem ble ferdig, dem var utrolig gode og jeg håper virkelig at vi kommer til å fortsette lenge med disse kveldene!

Hva har dere gjort i kveld?

Kakao og film

Så nettop en film sammen med Karen J, Petter og Andreas.. Vi så this means war og jeg synes den er utrolig bra, men brukte kanskje litt for mye tid på datan enn på filmen.. Har liksom sett den 4 ganger før da. Før vi starta filmen drakk vi Kakao, utenom Andreas siden han kom litt senere, har vært en helt avslappende søndag.. Jeg har hatt min egen liten filmmaraton i dag, har faktisk sett The hunger games, Scooby-doo2 og this means war! Og akkurat nå venter jeg bare på ei vennine skal komme sånn at jeg kan få filmmappa til Karen! 
Hva har dere gjort i dag? Hatt en fin søndag?

 

Trondheim og elevkveld

På fredagen var jeg nemmelig i trondheim med klassen og hørte på Ida jenshus spille med bandet sitt, hun hadde en utrolig vakker stemme! men ble litt lei av å stå etter to timer.. Og i går så hadde vi elevkveld som handlet om glam og glitter, altså vi måtte pynte oss og komme med noen fine klær.. Fikk ikke tatt så mange bilder fra elevkvelden, men fikk tatt noe fra trondheim turen!Har vært en helt fantastisk helg!

Goodnight

Skal legge meg snart, så får bare fortelle litt om dagen min i dag! Som de fleste vet så går jeg folkehøgskole i år og i dag så har jeg ikke gjort så mye annet enn å være trøtt og sovet i timen...
Jeg prøvde å holde meg våken, men funket svært lite.. Jeg blir så lett irritert om morgen når jeg har sovet dårlig, blir faktisk rett å slett utslitt fordi jeg ikke får nok søvn. Men ettert hver så gikk det fint, og følte meg litt bedre... jeg ser vell ikke trøtt ut? :):):):) he-he

haha, Uansett i dag så har faktisk romkameraten min laget et par pepperkake figurer(bamser) Hun er faktisk ganske kreativ jente og ikke minst flink i det hun gjør!  er meget takknemmelig for at jeg fikk Karen som min romkamerat, haha :-D men nå skal jeg høre på musikk og slappe av litt så vi blogges ♥


Hjemlengsel

Det verste jeg vet er faktisk å ha hjemlengsel, liksom den følelsen av å savne noen så mye at du blir litt deppa av tanken.. Jeg skal innrømme at jeg er ei mammajente.. Jeg har mange gode venner, bestevenner, Men mamma er nok den beste av dem. Hun er alltid der for meg og jeg kan fortelle henne alt som plager meg og i tillegg dømmer hun meg ikke for ting jeg sier og gjør. Så derfor vil jeg til min mor og resten av familien og bare slappe av sammen med dem.

Tumblr_lmcf4hkjm11qgvtu3o1_500_large_large<

Slapp blogger

Jeg har rett og slett bare mistet blogglysten, uansett hvor mye jeg prøver å blogge klarer jeg aldri å komme frem til et tema som jeg kan skrive om... Eller så har hverdagen min rett å slett vært så dødskjedelig at den ikke var noe verdt i å skrive om. Men i de siste dagene har vi gjort mye fEtttt, hadde nettop en basar i helga og klassen min måtte stille opp med synging, liten konsert. Og jeg har insane sceneskrekk, var redd for at jeg ikke skulle klare å synge eller noe, at alle ordene skulle rote seg før jeg begynte å synge og at stemmebånde mitt skulle riste. Det gikk faktisk litt bedre enn forventet. Kanskje ikke det beste jeg har gjort, men jeg klarte å gjøre noe ihvertfall! Nå chiller jeg bare så vi får se om jeg får blogget senere denne uka.

 


 

Bakketun OL

I dag hadde vi faktisk noe som kalles Bakketun Ol og det var sykt gøy å være med på, men bedre å se på! Vi hadde 8 land, navnet på landet vårres var Handiland, altså et land med folk som har et handikapp! Vi gjorde alt mulig forskjellige leker, sånn som å dytte en bil til målstreken først, lage størst pyramide, kaste et dekk lengst osvosv.. Husker faktisk ikke hva de andre landene heter, men jeg kan legge ut noen bilder fra i dag! 

  fin gjeng right?

et dryss med bilder bare__fra bakketunLes mer i arkivet » Oktober 2013 » August 2013 » April 2013
hits