Små gleder

I dag ble jeg vekt 10 minutter før jeg skulle til fastlegen og det gikk jo fint, glemte jo bare hva jeg skulle si... haha, men det ordnet seg da. Skulle også ta blodprøve før jeg dro og det endte opp med at jeg holdte på å besvime, ble kvalm, svimmel og kald! Jeg synes det er merkelig siden jeg har hatt diabetes i 3 år og har tatt blodprøver flere ganger i året.. Men ellers så sitter jeg her og slapper av, skal egentlig pakke siden jeg reiser på torsdagen til mosjøen, gleder meg!  Snart så bi det grilling og etter det blir det vell mer pakking! Inntil videre så skal jeg bare slappe av! 
Blogges 

Hei hå

Jeg har vurdert flere ganger denne sommeren å publisere et innlegg, men er sykt umulig når jeg har en pc som ikke vil fungere... Kan jo gi dere noen updates da! I sommer har jeg vært i Bulgaria sammen med familien også fikk jeg to tattoveringer på slutten av turen. Var fantastisk der, men håper jeg drar til Sunny Beach neste år!

her er et bilde fra siste dagen i Golden sands! og her ser du den ene tattoveringen jeg har skaffet meg :-)

Hele sommeren har jeg prøvd å farge håre mitt rødt(bilde under), og det funker rett å slett ikke.. ser bare at det er rødskjær i håre og ikke noe mer, men neste gang farger jeg det bare brunt igjen.


Ellers har jeg jobbet resten av sommeren, men nå på torsdagen reiser jeg til mosjøen og skal flytte inn saker og ting.. Etter det bor jeg helt for meg selv for første gang i hele mitt liv!!! Blir et stort steg for meg og kjenner at det kribler i magen allerede! haha, så egentlig denne sommeren har jeg faktisk ikke gjort så mye utenom det... Så dere har ikke gått glipp av noe!

Nå skal jeg fortelle dere hva jeg har gjort i dag nemlig! I dag tok jeg fram en gammel genser fra cubus, klippet litt på halsen og fiksa sånn at jeg fikk batman logoen på genseren.. Logoen ble blå, men skal fikse det sånn at den blir helt svart når jeg har fått en bedre tekstil-maling!


Nå skal jeg slappe av og om jeg får ordnet meg en pc som fungerer skal jeg prøve å blogge litt mere :-) 
 

Stikkord:

gamle tider

fant et gammelt bilde med tannregulering.. har ingenting å blogge om så tar bare en liten update, trololol

Beautiful day

Har vært en nydelig og veldig fint vær i dag, men nå er det vell påtide å pakke til jeg skal reise på mandag.. Blir godt å se folka igjen på Bakketun folkehøgskole! Bare at akkurat nå skal jeg fortsette å se blue mountain state og slappe av litt.. Så vi blogges, kort innlegg altså.

 

Blue mountain state

Endelig!! har nesten glemt helt av at BMS eksisterer.... skammer meg. Og jeg har enda ikke sett sesong 3 så i dag blir det bare tv titting og kanskje litt kosing med familien! he-he, er så sinnsykt godt å ha tv på rommet, kan se alt på tven isteden for dataskjermen, er så syyykt effektivt! Men nå skal jeg tisse<- Hehe tooo much informastion så skal jeg se BMS så vi blogges senere assseern!

SER DU PÅ BLUE MOUNTAIN STATE?

 

...la meg sent i natt

I natt la jeg meg ganske sent faktisk, men jeg fikk i det minste en koselig natt med Helene ♥ Spiste litt kveldsmat i går, drakk litt te og vi vurderte å se film... Men siden ingen av oss hadde en "moderne" hdmi inngang så fikk vi ikke sett noe film på tven og vi var for late til å se en film på datan, så vi endte faktisk opp med å høre på musikk og laget oss mer te og ble oppe enda litt lenger..  Men nå stikker jeg og helene til butikken snart, så må stelle meg. Preikast!


bilde fra i går 

 

Hva er planene dine for dagen?

Back in nordland

Akkurat nå sitter jeg på romme mitt på sleneset sammen med bestevenninen min Helene, vi har spist kveldsmat og fått litt cecilia&helene kos ♥♥♥♥ Har ikke vært her på sleneset i nesten 2 månder og det syns jeg er helt sykt! Men samtidig så er det faktisk litt godt å komme tilbake til et sted med lite folk og ikke minst kjente folk.. Synd at høstferien ikke varer lengre enn en uke. Skal blogge litt mere i morgen, skal prøve ihvertfall... Og forreste følg meg på instagram; CeciliaChristina! Ellers så snakkes vi senere lesere, håper dere har savnet meg og skrivefeilene mine ♥

 HALLA, hva gjør dere?

Lazy as fuq

De siste dagene har jeg vært så lat, har ikke giddet å blogget fordi jeg rett å slett ikke vet hva jeg skal blogge om... Men siden jeg har flyttet fra mo til en annen skole kan jeg fortelle hvordan jeg har det og hvordan det går.. Og kanskje legge ut bilder av hvordan det ser ut der jeg bor og fortelle litt mer om linjen jeg går og skolen generelt! Men det får jeg ta litt senere i dag. Akkurat nå er jeg så trøtt siden vi har skole på lørdager også, fikk ikke sovet så mye i natt.. (søvnproblemer) Har perioder der jeg ikke klarer å sove før klokken seks.. Handler ikke om at jeg legger meg eller ikke, kan bokstaveligtalt ligge å gnu i senga i flere timer uten å få sove. og nå skal jeg ta det med ro og stelle meg, cheeeeeeeeerioooos! 
Rockheim

I forigegårs var jeg faktisk på tur sammen med klassen og noen andre som er innen for scene og produksjon! Og da dro vi til trondheim og gikk innom museet rockheim! Var egentlig ganske kult og se på alt som var der, du kunne prøve ut noen få ting, lage din egen beat og spille gitar.. Men den røde bilen som du ser på bilde var nok det som intresserte meg mest! haha den var så sykt nice, så det ble et par bilder av den bilen! hadde det utrolig gøy og håper at det blir flere sånne småturer:-) 
BEKLAGER

er så sykt dårlig med nett her så har liksom ikke tålmodigheten til å laste opp et bilde når det tar nesten flere timer til å laste opp! Men skal prøve å blogge igjen eller mere... Har faktisk ikke tid før på kveldene eller noe siden at vi gjør ting heletiden på folkehøgskola her! Jeg stor trives her hvis noen lurte, bra folk og det er alltid noen i aktiviteter eller så gjør vi noe helt annet og alle blir inkludert!:) Men er jo ikke en vanelig uke dette da, så neste uke begynner vi med some real shit if you know what I mean! men vi prates, skal gå å prøve å være sosial med _facebook

Dag 3: Dine fem favorittsanger

30 days Challenge

Tenkte å ta meg en snær 30 days challenge, er så lenge siden sist! og kanskje jeg klarer å blogge hverdag etter dette! Vi får krysse fingra å se! starter første dagen senere!


Dag 1: 10 ting om deg selv.
Dag 2: Kallenavnet ditt og hvorfor? 
Dag 3: Dine fem favorittsanger.
Dag 4: Dine dyr/hvis du har.
Dag 5: 10 ting du liker. 
Dag 6: Et bilde av deg selv for 3 år siden. 
Dag 7: Bilde av deg og dine venner. 
Dag 8: Din favoritt mat. 
Dag 9: Ditt favoritt motto og hvorfor?
Dag 10: Beskriv din drømmegutt.
Dag 11: Noe du savner.
Dag 12: 10 ting du hater. 
Dag 13: Et bilde av håndskriften din. 
Dag 14: Din favorittkjendis, hvorfor?
Dag 15: Et bilde av deg fra idag.
Dag 16: Hvordan har du forandret deg de to siste årene?
Dag 17: Meningen bak bloggnavnet ditt.
Dag 18: Det du kjøpte deg sist.
Dag 19: Et bilde av favorittparfymen din.
Dag 20: Bilder av fem attraktive kjendiser .
Dag 21: Topp ti film , hvorfor?
Dag 22: En ting du virkelig setter pris på.
Dag 23: En ting du aldri kommer til å gjøre
Dag 24: Favorit sport, hvorfor?
Dag 25: En ting du aldri kommer til å gjøre.
Dag 26: Noe du gleder deg til.
Dag 27: 3 ting som får deg til å smile.
Dag 28: Dine beste venner.
Dag 29: 10 ting jeg vil gjøre før jeg dør.
Dag 30: Mobilen din

Snart...

Okei, akkurat nå kan jeg faktisk si at jeg sitter å griner fordi jeg skriver dette, er ingenting farlig som har skjedd, men som mange har fått med seg så skal jeg flytte til verdaln i nord-trøndelag.. Som vil si at jeg skal flytte i fra alle vennene mine på mo og andre steder.. Jeg savner dem allerede siden jeg ikke har sett dem noe særlig i sommerferien, og det å skal være borte i fra dem et år er veldig tongt å tenke på! Men jeg vil også gjøre noe som er best for meg og fullføre noe som jeg ønsker å gjøre! Dere aner ikke hvor fantastiske venner jeg har fått, dem er unike, helt fantastiske og det og ikke se dem på en stund gjør litt vondt.Har opplevd syke ting, gjort dumme ting og klart å være meg selv rundt dem! For meg er dem gullverdt og ingen kan erstatte de vennene jeg har fått..

Jeg har heller ikke blitt ferdig med å pakke.. Grunnen er fordi innerst inne så har jeg ikke lyst til å reise, jeg kommer ikke til å droppe ut heller da. Jeg skal bli ferdig! Reiser trossalt i morgen til trondheim. 
Syns eg har nydelige stygge venna altså <3 

"Sometimes you put walls up not to keep people out, but to see who cares enough to break them down." 

 "?A friend is someone who understands your past, believes in your future, and accepts you just the way you are."


Kommer nok tilbake, gonna kick ur guys asses:-) 

HELLO

he he

Natural curlz - spørsmålsrunde

Vell dette er mine naturlige krøller på bilde, du ser bare litt av dem! men det er det her jeg må slite med hver gang jeg må rette håre mitt... LOL.... Jeg tenkte forresten jeg skulle ha en liten spørsmålsrunde som jeg svarer på fredagen! Regner med det ikke blir så mange spørsmål, men dem som vil skal bare kjøre på med alt dere har så skal dere få svar på fredagen! Det kan være om hva som helst, bloggen, meg selv, eller kanskje noe annet! Skriv hva dere lurer på så kanskje det blir en video! hah, kanskje..... PEIS PÅ!ja, kom igjen, peis på sa jeg!

Roses are pink

hello people, I dag vet dere hva, da jeg og mamma var hos bestemor bestemte bestefar seg for å fikse hagen osv.. Og etterhvert kom han med en rosa rose til bestemor, hehe! Det var så søtt av bestefar at jeg fikk lyst til å ta bilde av det, men han gikk før jeg fikk tatt opp kamera..... Etter vi var hos bestemor dro jeg og mamma til butikken og handlet litt middag og desser, også dro vi hjem! the end. haha, er ikke så mye å gjør på denne lille øya, men snart drar jeg til mo og besøker Selina ♥ Gleder meg kjempe mye, har liksom ikke sett jenta på 2 månder! 
Men nå skal jeg se tv, altså disney<3<3<3<3<3 yeeeei<3<3<3<3 

Hva har dere gjort i dag? 
♣ Cecilia Christina

 

Good morning

I dag våknet jeg faktisk halv 9, skjønner ikke når og hvordan jeg sovnet av så fort, men har i allefall spist frokost og stellet meg litt! Snart stikker jeg hos bestemor en tur sammen med mamma også får vi se hva jeg kommer til å gjøre ellers i dag. Det er kjempe fint vær i dag, og håper det holder seg sånt i hele dag siden jeg er så lei av alt dritt være som har vært! blogger kanskje litt senere i dag, så nå skal dere få se litt av det fine være jeg har i dag!Hva skal du denne uken? Skjer det noe spessielt der dere er nå?
og har dere sol? haha  

Haha, kattedame?

Så er det sånn at jeg har en egen katt som heter Sookie, har nå hatt henne i ett år, men vet faktisk ikke hvor gammel hun egentlig er! (dårlig samvittighet over katten min) føler meg som den katte dama akkurat nå som driver å skriver om katta mi, men hun er faktisk så nydelig og koselig! Hun er ei dverg katt, og jeg fikk den av ei vennina av meg som heter Oda Engøy! kjempe bra og nydelig jente! hvordan jeg fikk katta? vell, Oda var på besøk hos meg i fjor sommer, og jeg ble med henne til rødøya og videre på hyttetur! Det var kjempe koselig (når vi ikke så på nyhetene) og kattungene var også med, jeg begynte å ta bilder av Sookie hverdag, sendte det til mamma og spørte henne om jeg ikke kunne få være så snill å ta med meg Sookie hjem! og nå har jeg henne her vedsiden av meg og jah... Hun lever enda, jeg har vært flink jente som har klart å passe på henne!  eller nå lyver jeg.. mamma og de har vært flink å passet på pusi, mens jeg har gått vg1 på i mo i rana!

 

Og i dag har jeg faktisk ikke gjort noen ting spessielt, bare sittet på datan,vært lat og ikke gjort så mye annet enn det! Og leket med kamera... he he! Og som dere ser har jeg skiftet litt på designet! Endret litt på bakgrunn og farger, men ellers er alt det samme! Hva syns dere? :-D

har dere en katt, hund eller et annet kjæledyr som du er veldig glad i? haha

♣ Cecilia Christina 

well...

I dag skulle jeg egentlig ta turen til Bodø for å dra til legen, men forsov meg et par timer så det vil si at jeg ikke kom meg til bodø! Ellers så sto jeg faktisk opp klokken 10, også kom jeg nettop på at jeg enda ikke har spist "frokost" og at jeg trenger noen venner på sleneset:( ALLE ER BORTE.... neida, men ellers går alt fint, får kanskje besøk snart til sleneset og da er livet mitt complete! er ikke så lenge til at jeg flytter til verdal, gjett om jeg gleder meg <3 også nå så skal jeg begynne med å legge ut et bilde hverdag og skrive en liten fakta om meg selv! like this!


Hva har dere gjort i dag? :-D
og hva syns dere om bilde?

tusentakk!

Fikk veldig mye respons og kommentarer på blogg innlegget MOT! Jeg blir så glad når jeg får kommentarer og at folk skriver til meg på facebook og meldinger om hvor stolt og ønsker at dem var like tøff som meg. Jeg er ikke noe særlig tøff akkurat, men det var godt å få alt ut om det, og jeg føler meg allerede 60% bedre! Dere hjelper meg så mye mer enn det dere tror, bygger opp selvtilliten min! og det er godt at  folk der ute som jeg nesten ikke kjenner bryr seg! Men nå skal jeg fortelle dere en liten ting om meg selv før jeg får å legger meg, altså jeg har soveproblemer, mange tror at jeg har vanelige tenåringsproblemer når det gjelder det å være våken hele natten. Men dessverre så har jeg altså hatt soveproblemer siden jeg var lita og det har bare blitt værre og værre.. Det har ingenting å si at jeg har pc'en rundt meg eller iphone, jeg er fortsatt våken! Men nå har jeg endelig fått skrevet ut noen sovemedisiner som legen har anbefalt, og jeg prøvde dem og tok dem litt sent... Endte opp med å våkne klokken 6 i ettermiddag/kvelden.. haha, men som sakt tusen takk for alt sammen, er hyggelig å vite at noen bryr seg ♥

Og forresten så skal jeg til Bodø i morgen, skal til sykehuse en tur for å sjekke diabetesen min! For de som ikke visste det har jeg nå hatt diabetes i 2 år og man får ikke av det fordi man er FEIT eller spiser for mye goderi! Om noen folk som rett å slett er så domme eller ikke har tatt tiden til å lære seg hva det er, det var synd.. Fordi det kan være greit å vite hva diabetes er tilfelle hvis noen nære av deg har fått det eller noe sånt og du må skjønne konsekvensene av det og hvor farlig det kan være! Men alle sammen ha en godnatt søvn så blogges vi mer i morgen!


Hva har du gjort i dag da? ( litt sent innlegg....)
 

NO PHONE

okei, så har jeg klart å gjøre noe av det dommeste ting av alle og det er ikke høre på familien min, jeg var på bursdagsfeiring sammen med dem, og da feiret vi 50 årsdagen til bestefar! Det var kjempe koselig, var å stampet og badet i have selvom det var regn og uvær ute! Utrolig nok virket alt så varmt når det regnet, hadde filmet det! og det er der noe av de dommeste tingen jeg hadde gjort feil.. Jeg brukte Iphone min til å filme, når jeg var i stampen og når jeg badet i havet.. Jeg fikk saltvann i ladderhullet på Iphone og jeg tenkte ikke så mye over det, så når jeg kom hjem begynte jeg å ladde den med engang, og den sluttet å ladde seg etter jeg fikk 85% så når det begynte å bli 30% tenkte jeg å ladde den igjen.. og da funket det ikke og forsto at jah, nå har jeg ødlagt Iphone for andre gangen på 8 månder. Og familien sa at jeg skulle bre ta den med meg inn isteden for, men jeg gjorde aldri det! Dette var en av siste bilde jeg fikk uploda før alt var over og ut... :/ 

Også updates på hva jeg har gjort i det siste: altså jeg har twitter og jeg har hatt det i hmm.. 3-4 år tror jeg, og nå så har jeg tatt helt av og jeg anbefaler ikke at noen follower meg siden jeg bare stalker folk med twitteren min og skriver mye dritt, men om du virkelig vil se alt tulle jeg skreiver så kan du bare trykke på twitter brukren min og kos deg med tweetsene mine og gjerne followe meg! klikk her..  også har jeg bare sett på youtube osv og snakket med folk på facebook siden jeg ikke har iphone lengre......... fml.........

men vi blogges senere, elsker dere!

Hva har dere gjort i det siste? skjedd noe spessielt?

♣ Cecilia Christina 

Gammel/ny sofa

I går så fikk jeg endelig inn sovesofaen inn på romme mitt, den har vært i hybelen på mo siden jeg flyttet inn dit i fjor. Og nå er den endelig på romme mitt! Planen var at jeg sku egentlig bo på mo neste år også, men så bestemte jeg meg for å gå folkehøgskole i verdalen istedenfor! Derfor jeg skrev gammel/ny sofa er fordi at den er egentlig ikke så gammel.. Under et år faktisk også har jeg jo fått den inn på romme mitt så da har den fra nå av blitt NYFØDT igjen.. Den fikk litt små feil når den kom ut i verden igjen og inn på romme mitt, men det synes ikke, så det går væll bra med mindre noen kommer å kritiserer den lille feilen som min stakkars sofa fikk.. :-( Den andre siden av romme mitt er ikke så ryddig, så jeg unngår å vise den delen av romme mitt i dag, kanskje en annen dag så kan jeg vise dere det vakre romme mitt!
heheheveldigartig.com

Og som kanskje noen fikk med seg så har jeg soveproblemer, men så sovnet jeg faktisk av "litt" tili og endte opp med å våkne klokken halv 8 i dag, startet først med å skype med Selina som utrulig nok hadde klart å stå opp klokken 7, og senere på dagen etter jeg hadde stellet meg så var det da jeg startet med å rydde romme mitt.. Er egentlig ferdig har bare noen små ting så kan jeg si at alt er perfekt! Og om en liten stund skal jeg på jobb, så det vil si at jeg kommer til å bli klar for senga med engang jeg kommer hjem! WIHOOO

 

 

Hva har du gjort i dag?
Har du planer for helgen? TOMORROS IT'S FRIDAY 

Stygge dårlige uvaner

Tenkte jeg skulle blogge om mine små og irriterende uvaner som jeg ikke liker som jeg har fått, men det er mest sånner vaner som kommer å går dette da! Eller noen er det... Haha, vil også se om kanskje dere også har noen av de samme dårlige spessielle uvanene!

 1. Jeg gråter veldig lett av filmer... Som den nyeste Spiderman filmen som var på kino, jeg gråt, men begynte å le i tillegg fordi jeg syntes det var latterlig at jeg gråt. he-he
 2. jeg sier lol ofte, men mer på denne måten:
 3. Jeg må alltid ha pc, iphone eller en tv å se på, og som oftes ender jeg opp med alle tre og hver gang noen snakker til meg roper jeg "HÆ?" 
 4. liten artig uvane, jeg automatisk ler høyt når jeg ser noen bruker "xD" eller skriver det til meg.. 
 5. Jeg puster tongt når jeg sover
 6. Mange tror jeg snakker med meg selv, fordi uten jeg legger merke til det leser jeg ting høyt om hva som står på facebook eller meldingene mine.. også bruker jeg å si hva jeg svarer.. ( dette er tilfeller som når jeg er overtrøtt, sliten eller så har jeg bare sittet for mye på datan.)
 7. Jeg går i søvne, og det har vært ofte jeg har røyst meg og snakket med en person, lagt meg igjen og husker ingenting av det etterpå.
 8. Har et par venniner der vi kan sitte å diskutere, kjæfte, rope og kalle hverandre stygge ting, mens bare vi skjønner at det er kødd.. men offeret på siden av tror det blir tredje verdenskrig.. altså en felles dårlig uvaneee... kremt Helene og Selina..
 9. Jeg roter like fort som jeg har rydda.
 10. Jeg har soveproblemer, hatt det siden jeg var lita.. det  kommer og går, men har det stortsett heletiden da.
 11. Jeg klager lett
 12. Min egenskap er latskap
 13. Åpner ofte kjøleskape for å se hva som er inni.. lukker igjen, så går det en stund og da er jeg back to the kitchen og da ser jeg i kjøleskapet igjen om håp og ønske at det har komment noe godt der..
 14. Jeg mister iphone ofte i bakken, og knuste baksiden til Iphone forrige uke

Har du noen stygge uvaner?
har kanskje noen spessielle uvaner, men fortell meg om du har noen av de samme!

Blogges! 

 

Follow my blog with Bloglovin

Folkehøgskole på verdaln

Mange som kanskje ikka har fått det med seg, men den 25.August har jeg allerede flyttet til nord-trøndelag for å gå på folkehøgskole i Bakketun/verdal. Jeg har lenge hatt lyst til å flytta, spessielt til Fredrikstad, men kom ikke inn på skolen der siden det allerede var for fult! Men så ble jeg så heldig å fikk plass i bakketun selvom jeg var litt for ung. Kommer til å savne de fleste vennene mine på øya og mo, har fått utrolige mange og gode venner på mo og helt fantastike folk som jeg kommer til å savne noe sinnsykt! 

 

 

 


 

 

Og om dere lurer på hva slags linje jeg velgte og kom inn på er Musikk&Vokal. For det første har jeg alltid elsket musikk og håper på to ting, få bort sceneskrekken min og jeg lærer meg å synge bedre.. Noen av mine venner vet og har kanskje skjønt at jeg har sceneskrekk og det er den værste følesen jeg vet om. Sist jeg var på scenen skolv jeg, glemte teksten og begynte nesten å grine framfor alle som hørte på, tenkte på en ting når jeg gjorde en feil og det var å gå i fra scenen å springe der i fra, men jeg ble igjen til jeg var på gråten og sprang bak scenen etter jeg ble ferdig. Men det beste var jo det at publikumme støttet meg og jeg senere sluttet å gråte! Så derfor håper jeg at jeg lærer meg å stå på scenen etterhvert, og lærer meg å synge de rette tonene noen plasser. he-he

Har faktisk mange grunner for at jeg har sceneskrekk og det er usikkerhet, selvtillit og det at jeg selv vet at jeg ikke er verdens flinkeste å synge.. men selvom jeg ikke er så flink vil jeg heller ikke stoppe med det! Og det er faktisk en ting til jeg håper jeg blir flinkere til og det er å skrive egene tekster og låter! har mange sanger som jeg har laget selv, men så er det bare to sanger som jeg har tørt å lagt ut.

 

Og når det gjelder folkehøgskolen så er det en ting til jeg trenger å si, det blir en fellestur til New york og jeg gleder meg sinnsykt til den turen! Håper virkelig at det blir verdt det! Har alltid ønsket å dra til USA, har faktisk vurdert om et par år å studere i USA et år, men vi får nå se hvor langt jeg kommer meg når det gjelder det å oppnå ønsker, haha.. Som sakt jeg kommer til å savne alle vennene mine, både nye og gamle venner som jeg har.. men kommer tilbake i mai til neste år, så da får vi bare håpe at dette blir et fint skoleår!  

Hva skal du gå til høsten?
og har du oppnådd noen av drømmene dine?

 

folke
Stikkord:

~ Vakker Overskrift

Dere har vell hørt om Lana Del Rey også kalt Elizabeth Woolridge Grant, og hennes mest kjente sanger er Born To Die og Video Games! Jeg har forelsket meg i begge av sangene og nå elsker jeg sangen Radio, albumet hennes er jo komment ut og jeg har nylig begynt å høre på dem.. Men har bare trykt på replay på Radio sangen... he_he Jeg elsker stemmen hennes, den har en spessiell preget stemme og det å bare lytte til er helt utrolig! Og jeg syns også det er veldig avslappende å høre på sangene! assa, nydelig nydelig nydelig, i tillegg så er hun så sykt nydelig!.. aah, love her.

 Lytt til sangen å si hva du syns!
 Liker du Lana Del Rey sine sanger?JOBBEN

Noen som har lurt på hvor jeg jobber og hva jeg gjør, for det første så er det ikke en fast jobb, skal bare jobbe der i 2 uker til så er jeg ferdig! De trengte ekstra hjelp og jeg har egentlig prøvd alt for å få jobb andre steder siden jeg visste at jeg ikke hadde en sjangse for å få jobb på Fabelakti, altså der jeg jobber. Det er en resturang som vi har på sleneset og den har vi hatt siden 2009(?) og da er det søstra til stefaren min og hennes familie som har klart å fått en resturang på øya, og den er ganske så fin! Kanskje ikke så stort men fint fordet! Det jeg gjør der er å ta oppvasken og kan servere, men jeg kan være veldig sjenert noen ganger så jeg server ikke så mye og har heller ikke jobbet der så lenge, men kanskje om noen få dager er jeg vandt med det.

Vi er heller ikke så mange som jobber der, men kjemien vi har der alle sammen er bra, vi hjelper hverandre, kan være litt stress! Og jeg ble godt tatt i mot med engang, på tanke at jeg kjenner dem i fra før av.. haha, liten fordel det da!  

     fotograf; Cato A. Krykken

 


mah t-skirt lizzmmmmm  ♥  ♥  ♥  ♥ 

 

 


Har du fått jobb? i såfall hvor jobber du?

blogges 

chiller hos Frk. Skotens

Akkurat nå er jeg hos min kjære venn Helene skotnes! Har ikke sett henne på en måne, jeg kom i går for å overraske henne, som jeg gjorde! Hun trodde det bare lo en bag der og en random person skulle levere noe for meg, men så var det bare meg og hun snakket ikke på et minutt og bare sto der å gapet til meg... Søt venn! Ellers har vi faktisk sittet på rommet, spist frokost som Helene laget til meg <3 fikk også smake noe helt nytt, og jeg syntes det va overraskende godt! Var Moren til Helene som hadde laget! :-D DERE ANER IKKE HVOR GODT DET ER Å SE HELENE IGJEN, selvom det er en måne siden sist så har jeg faktisk grinet å sånt fordi jeg har savnet venninene mine på mo, og det er så utrolig godt å få møtt en av dem i hvertfall ♥Er det noen dere ikke har mått på en stund siden sommerferien startet?
Og unnskyld for lite blogging! fått meg jobb og gjort mye annet ting i stede! blogges mer i morgen ♥


 

Stikkord:

JEG JOBBER

Nå i det siste  så har jeg faktisk prøvd å skaffe meg jobb eller penger, så langt så har jeg fått meg en liten oppgave som jeg kunne tjene penger på og det var å male en liten bod, og i går ringte mamma meg og sa at jeg kunne prøve å jobbe på kjøkkene på resturangen vi har her på sleneset så jeg får tjent meg enda mer penger! Grunnen for at jeg vil tjene penger er fordi at jeg skal kjøpe meg et nytt speilreflekskamera siden jeg klarte å ødelegge min i fjor! 

Kan jo også vise dere hva jeg jobber med akkurat nå! Har komment veldig langt og i morgen er jeg nok ferdig med alt :-D

Har bare baksiden igjen så er jeg ferdig! 

Jobber du i sommerferien?

Vi blogges ♥

Trænafestivalen 2012

Heisann, jeg har vært borte de siste dagene fordi jeg har faktisk vært på trænafestivalen! har ikke hatt muligheten til å blogge på træna siden jeg ikke hadde tilgang til internett eller data! eller jo... men hadde ikke tid til å blogge, hadde jobb og ville se på artistene sammen med vennene mine! Var utrolig gøy, men det var ikke så mange artister som jeg kjente igjen, men neste år håper jeg det blir bedre! Har heller ikke så mange bilder siden jeg brukte bare Iphone for å ta bilde.. Så gleder meg til å få kamera snartvar kanskje litt mange bilder av meg og Maria, men  var ikke så mye annet jeg fikk bilde av! 
Har vurdert å legge ut en video senere av trænafestivalen så stay tuned! :-D 

Sunshine

I dag så har jeg faktisk vært hos tannlegen, forsov meg og ble kjørt med båt av stefaren min til Onøya! Kan si det sånn at det skjennes at jeg ikke ha vært på båttur en stund! ble faktisk så sinnsykt redd av de små bølgene som var, men likevell virket så store!

So my face went like this...


Og da jeg kom hjem igjen ble det fint vær senere på ettermiddagen, så jeg og Katrine tok å smørt oss inn i solkrem å begynte å sole oss! Jeg kan allerede å se forskjellen på hvor brun jeg allerede ble nå og gleder meg sykt til å bli ordentlig brun igjen, skal bli herligt ♥ just see, er godt på vei!

 
( syntes ikke så godt på bilde.. men fikk veldig fort skille etter 20 minutter! *fornøyd* )Og her kan du se leggen til meg og Katrine. Haha, hun skal bli brun snart hun også!

Så langt har jeg hatt en super dag, men siden sola enda skinner så skal jeg ta å bruke resten av tida mi på å sole meg! så vi blogges lesere!

Hva har du gjort i dag så langt?  

 


 

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » August 2013 » April 2013
hits