postet: 21.12.2012 - klokken: 21:16 - kategori: gratisdesign #4 - so simple - 40 kommentarer HEEY MINE SMÅ (Cecilia Christina)

HEEY MINE SMÅ

Hei alle sammen og godt nytt år, håper alle har hatt en fin jul og nyttårsfeiring fordi det hadde jeg ihvertfall! Som dere har merket tok jeg meg en lang fri fra bloggen, ble plutselig bare lei og hadd rett å slett ikke lyst til å blogge mere! Men i det siste så har lysten min for å blogge bare steget! Og ja jeg er tidlig oppe, grunnen til det er at jeg sto opp litt over halv 4, fikk ikke til å sove mere ettersom jeg la meg tidlig. Jeg var så uheldig at i natt å vekte jeg noen fordi pcen klikka og lyden ville ikke slå seg av :( fikk litt dårlig samvittighet og håper det ikke var noen andre som våknet av det..

Forresten hvis noen lurte så hadde jeg en utrolig koselig jul sammen med familien, fikk veldig mye fint fra både venner og familie og gleder meg allerede til jul 2013! Også gleder jeg meg til bursdagen min om 29 dager, blir endelig 18 år! kanskje ikke så stort, men alle her på folkehøgskolen er mye eldre enn meg og jeg ender opp med å bli kalt for babyen på skolen eller lillesøstra.. Skal bli gøøøødt og faktisk fylle 18, få muligheten for å dra ut sammen med venner og sånt når jeg kommer tilbake til kjære nordland ♥ Men nå må jeg stikke, stelle meg og dra til skolen.. Blogges og om jeg husker bloggen skal jeg prøve å blogge litt mere senere i dag! 

 


 starte å blogge igjen?

Én kommentar

Marthe mikalsen

08.01.2013 kl.07:28

utrolig fin blogg,stå på videre med denne bloggingen så kommer du nok langt.

Bildene dine er også utrolig fine,og designet er også utrolig fint.

Ønsker deg et fint år i 2013 ! <3

Koselig om du hadde tatt en tur innom min blogg <3

Skriv en ny kommentar

hits