postet: 21.12.2012 - klokken: 21:16 - kategori: gratisdesign #4 - so simple - 40 kommentarer tusentakk! (Cecilia Christina)

tusentakk!

Fikk veldig mye respons og kommentarer på blogg innlegget MOT! Jeg blir så glad når jeg får kommentarer og at folk skriver til meg på facebook og meldinger om hvor stolt og ønsker at dem var like tøff som meg. Jeg er ikke noe særlig tøff akkurat, men det var godt å få alt ut om det, og jeg føler meg allerede 60% bedre! Dere hjelper meg så mye mer enn det dere tror, bygger opp selvtilliten min! og det er godt at  folk der ute som jeg nesten ikke kjenner bryr seg! Men nå skal jeg fortelle dere en liten ting om meg selv før jeg får å legger meg, altså jeg har soveproblemer, mange tror at jeg har vanelige tenåringsproblemer når det gjelder det å være våken hele natten. Men dessverre så har jeg altså hatt soveproblemer siden jeg var lita og det har bare blitt værre og værre.. Det har ingenting å si at jeg har pc'en rundt meg eller iphone, jeg er fortsatt våken! Men nå har jeg endelig fått skrevet ut noen sovemedisiner som legen har anbefalt, og jeg prøvde dem og tok dem litt sent... Endte opp med å våkne klokken 6 i ettermiddag/kvelden.. haha, men som sakt tusen takk for alt sammen, er hyggelig å vite at noen bryr seg ♥

Og forresten så skal jeg til Bodø i morgen, skal til sykehuse en tur for å sjekke diabetesen min! For de som ikke visste det har jeg nå hatt diabetes i 2 år og man får ikke av det fordi man er FEIT eller spiser for mye goderi! Om noen folk som rett å slett er så domme eller ikke har tatt tiden til å lære seg hva det er, det var synd.. Fordi det kan være greit å vite hva diabetes er tilfelle hvis noen nære av deg har fått det eller noe sånt og du må skjønne konsekvensene av det og hvor farlig det kan være! Men alle sammen ha en godnatt søvn så blogges vi mer i morgen!


Hva har du gjort i dag da? ( litt sent innlegg....)
 

2 kommentarer

#Mariell Renate Bjørkhaug#

06.08.2012 kl.01:37

Godt når folk viser at de bryr seg :) Har bare slappet av :)

Cecilia Christina

06.08.2012 kl.10:21

#Mariell Renate Bjørkhaug#: jepp! koselig:-)

Skriv en ny kommentar

hits