postet: 21.12.2012 - klokken: 21:16 - kategori: gratisdesign #4 - so simple - 40 kommentarer Folkehøgskole på verdaln (Cecilia Christina)

Folkehøgskole på verdaln

Mange som kanskje ikka har fått det med seg, men den 25.August har jeg allerede flyttet til nord-trøndelag for å gå på folkehøgskole i Bakketun/verdal. Jeg har lenge hatt lyst til å flytta, spessielt til Fredrikstad, men kom ikke inn på skolen der siden det allerede var for fult! Men så ble jeg så heldig å fikk plass i bakketun selvom jeg var litt for ung. Kommer til å savne de fleste vennene mine på øya og mo, har fått utrolige mange og gode venner på mo og helt fantastike folk som jeg kommer til å savne noe sinnsykt! 

 

 

 


 

 

Og om dere lurer på hva slags linje jeg velgte og kom inn på er Musikk&Vokal. For det første har jeg alltid elsket musikk og håper på to ting, få bort sceneskrekken min og jeg lærer meg å synge bedre.. Noen av mine venner vet og har kanskje skjønt at jeg har sceneskrekk og det er den værste følesen jeg vet om. Sist jeg var på scenen skolv jeg, glemte teksten og begynte nesten å grine framfor alle som hørte på, tenkte på en ting når jeg gjorde en feil og det var å gå i fra scenen å springe der i fra, men jeg ble igjen til jeg var på gråten og sprang bak scenen etter jeg ble ferdig. Men det beste var jo det at publikumme støttet meg og jeg senere sluttet å gråte! Så derfor håper jeg at jeg lærer meg å stå på scenen etterhvert, og lærer meg å synge de rette tonene noen plasser. he-he

Har faktisk mange grunner for at jeg har sceneskrekk og det er usikkerhet, selvtillit og det at jeg selv vet at jeg ikke er verdens flinkeste å synge.. men selvom jeg ikke er så flink vil jeg heller ikke stoppe med det! Og det er faktisk en ting til jeg håper jeg blir flinkere til og det er å skrive egene tekster og låter! har mange sanger som jeg har laget selv, men så er det bare to sanger som jeg har tørt å lagt ut.

 

Og når det gjelder folkehøgskolen så er det en ting til jeg trenger å si, det blir en fellestur til New york og jeg gleder meg sinnsykt til den turen! Håper virkelig at det blir verdt det! Har alltid ønsket å dra til USA, har faktisk vurdert om et par år å studere i USA et år, men vi får nå se hvor langt jeg kommer meg når det gjelder det å oppnå ønsker, haha.. Som sakt jeg kommer til å savne alle vennene mine, både nye og gamle venner som jeg har.. men kommer tilbake i mai til neste år, så da får vi bare håpe at dette blir et fint skoleår!  

Hva skal du gå til høsten?
og har du oppnådd noen av drømmene dine?

 

folke
Stikkord:

7 kommentarer

Maikenjh

24.07.2012 kl.10:46

hahahaha, artig du e, trur du verkelig du ska få fær nån plass? ikke fan.

Cecilia Christina

24.07.2012 kl.10:50

Maikenjh: hahahaha,snuppa!

Synne & Katarina

24.07.2012 kl.23:17

Så fin blogg :D og fine bilder

Selina Annie Jensen

25.07.2012 kl.14:52

:'((((((((((8

Cecilia Christina

25.07.2012 kl.17:12

Selina Annie Jensen: :( <3

26.07.2012 kl.16:24

PÅ Verdaln

Cecilia Christina

26.07.2012 kl.16:26

Anonym: HAHAHAHA ups

Skriv en ny kommentar

hits