postet: 21.12.2012 - klokken: 21:16 - kategori: gratisdesign #4 - so simple - 40 kommentarer Christopher Goss (Cecilia Christina)

Christopher Goss

De siste gangene jeg har vært her på sleneset så har onkel min tatt bilder av meg og familien, og jeg blir mer og mer inspirert av hannes egenskaper. Jeg har selv hatt lyst til å bli en fotograf og redigere bilder, det har vært min drøm siden åttende klasse, men det gikk ikke akkurat som planen for å si det sånn. Jeg skulle gå media første året men kom dessverre ikke inn, så da måtte jeg nøye meg med design og håndverk! Før så kunne man danne seg som en fotograf ved å gå design og håndverk, men det er det ikke nå lengre! Jeg har alltid hatt planer om hvordan jeg skulle gjøre det.. 

2-3 år i media, så ett år i folkhøyskole og videre et år i usa eller kanskje lengre. 
Men vi får nå se hvor langt jeg kommer, og om at jeg virkelig oppnår det jeg vil! :-) Som dere ser bildene under så er det Onkel min som har tatt dem; David Christopher Goss Sørum Goss

 Dette er min onkel:-)


 Når dere ser på bildene så ser dere kanskje også hva jeg blir inspirert av!:-)

3 kommentarer

Katrine Mariell Karlsen

05.02.2012 kl.15:42

Utrolig fine bilder! Skjønner godt at onkelen din er en stor inspirasjon for deg :-)

Charlotte

05.02.2012 kl.16:12

Man må jo ikke gå media førr å bli fotograf! :) Eg gikk Allmenfag på moheia, og tok bilda på fritida mi og søkte meg inn på Norsk Fotofagskole med det dem kall realkompetanse :)

Cecilia Christina

06.02.2012 kl.14:27

Charlotte: aah :D men det e fint å veta:D

Skriv en ny kommentar

hits